Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesečni horoskop

HOROSKOP - PRVI MLAD MESEC U 2020: evo gde vaš horoskopski znak čeka NOVA NADA!

Autor Jasmina Glišić
Autor Jasmina Glišić

Horoskop za mlad Mesec 24. januara 2020. godine najavljuje prilične promene raspoloženja!

Izvor: Foto: Shutterstock

Mlad Mesec će biti u Vodoliji 24. januara 2020. godine -  ovo je prvi mlad Mesec u 2020. godini koji nosi sa sobom neke originalne i neobične energije! 

Uz konjukciju Sunca i Merkura kreću nova dešavanja i otvaraju nam se novi putevi. Kako je Vodolija širokih shvatanja, mi možemo očekivati pomoći sa svih strana, a posebno od prijatelja.

Svakako da je Vodolija povezana sa nadanjima, željama, univerzalnim ljubavima pa se pojedine osobe mogu i zaljubiti u nekoga ili nešto što je jedinstveno i originalno.

Ako ste ušli u svakodnevnu rutinu, sada je vreme da se pokrenete i razbijete monotoniju krećući u nešto novo. Bude se posebni talenti pa ih možete pokrenuti u dela. Potreba za slobodom je izražena.

Za vreme mladog Meseca, Sunce i Mesec će praviti kvadrat sa Uranom što ni malo nije jednostavno jer sve se može dešavati munjevitom brzinom, šta god to bilo – u ljubavi, prijateljstvu, poslu, finansijama i još mnogim životnim stvarima.

Isti dan i Mars pravi kvadrat sa Neptunom što može doneti neku nervozu, nerede, posekotine, ubode, nesigurnosti i mnoge druge probleme.

Povezane vesti

Već sledećeg dana Merkur iz Vodolije će praviti sekstil sa Marsom iz Strelca što će nam dati ogromnu energiju i sklad misli i dela. Radi se o vatrenom Marsu i vazdušnom Merkuru koji raspiruje vatru i ne prestaje da se takmiči u govoru i pokretu. Sa ovim aspektom možete biti ubedljiv govornik a i dobar slušalac što još zavisi od vaše lične natalne karte i položaja gde se dešava mlad Mesec.

OVAN

Dragi Ovnovi, vama se mlad Mesec dešava u vašoj jedanaestoj kući gde možete pokrenuti neka nova prijateljstva, započeti nešto originalno, oformiti tim u vašem poslu.

Mnogi Ovnovi će moći da svoje želje sprovedu u delo ili će im se one ispuniti. Ako imate negativne aspekte onda se može desiti da vas iskoriste prijatelji. Držite se cilja pa ne idite na sve strane.

BIK

Kod vas se ovaj mlad Mesec dešava u vašoj desetoj kući koja je zadužena za karijeru, položaj, jednog roditelja pa će biti novih dešavanja na tom polju.

Mnogi Bikovi mogu imati iznenadna dešavanja koja nisu planirali. Kako je Mesec i Sunce negativno aspektovano sa Uranom iz vašeg znaka, onda se čuvajte skandala pred publikom ili nekih emotivnih šokova.

BLIZANCI

Kod vas se ovaj mlad Mesec dešava u vašem devetom polju što je predviđeno za sopstvenu filozofiju, učenja, proučavanja nekih dubljih uvida, duhovnost, putovanja i još druge životne razboritosti. Ova razmatranja i intuicija vas mogu odvesti na neki novi put i pogled na život.

Tagovi

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Popularno

Najnovije