Ljubavni horoskop od 16. do 31. decembra 2019. godine!

OVAN

Čak i ako ste sami, mogli biste da se odlično zabavite. Imate sve adute u svojim rukama. Potrebno je samo pričati o svemu onom što vam leži na srcu. Uz malo više iskrenosti i vi ćete biti srećniji.

BIK

Potreba za deljenjem svega što vas snađe biće jaka, ali će partner biti rezervisan prema vama. Odredite dokle možete da idete.

Oni koji još traže srodnu dušu biće originalni u udvaranjima.

BLIZANCI

Ništa se posebno novo neće događati na ljubavnom planu. Iako ćete na vrlo zanimljiv način uspeti da izrazite svoja osećanja, konačni rezultat ipak neće biti emotivno ispunjenje. Ono se još čeka. Ne razbijajte glavu zbog toga.

RAK

Ono čega trenutno nema u vašem privatnom životu vi ćete uspevati da nadomestite svojom maštom. Ako izađete među ljude, naići ćete na niz prilika za lepa poznanstva površnog karaktera. Dobro za zabavu.

LAV

Povremeno će dolaziti do malih prolaznih zatezanja u emotivnim odnosima. Uz dovoljno ljubavi i takta naći ćete kompromis. Jednostavno budite ono što jeste – prirodni, pristupačni i s verom u svoju veštinu diplomatije.

DEVICA

Nećete ulaziti u rasprave zašto je nešto takvo kakvo jeste, jer i sami znate da će proći.

Mirom ćete održavati postojeće stanje. Svima oko sebe poželećete dobru zabavu, a vi ćete se skloniti u svoj svet intimnosti, bilo sami, bilo u paru.

PageBreak

VAGA

Imaćete sjajnih ideja kako da osvežite svoj ljubavni život.

Povedite se za njima, bićete srećniji. Vaši ljubavni apetiti rašće iz dana u dan. Gledaćete da što više vremena provedete s voljenom osobom ili ako ste sami, s društvom.

ŠKORPIJA

Osoba s kojom radite daće sve od sebe da vas malo bolje upozna. Možda će pokušati da vam se približi, dok ćete vi celo vreme tražiti nešto skriveno, neopipljivo, suptilno. Vodićete se svojom inuticijom.

STRELAC

Najbolje ćete se osećati u većim grupama ljudi. Rado ćete izlaziti s prijateljima.

Ako ste u vezi, povedite voljenu osobu sa sobom u svoje društvo. I ona (on) i vi osećaće se bolje ako ste zajedno, pa makar i u masi.

JARAC

Ljudi iz vaše bliže okoline navodiće vas na povećano kretanje i uspeti da stvore prilike za susrete s novim osobama.

Mogli biste da se zateknete na vrlo zanimljivom društvenom ili umetničkom okupljanju koje će vas podstaknuti na nove ljubavne poteze.

VODOLIJA

Ravnoteža koju opet osećate u svojoj vezi podstaknuće vas na smelije ljubavne poteze. Ne postoji ništa što bi vas moglo odvratiti od voljene osobe.

Sklad, dobre namere i okolnosti koje vam idu na ruku su tu.

RIBE

Otpustićete neke brige shvatajući da vas opterećuju bez stvarne potrebe. Foskusiraćete se na ono što imate.

Biće to pravi znak zrelosti koji će vam zapravo osvežiti vezu, a partner će vas više ceniti.

Izvor: Ehoroskop