Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP OTKRIVA ČAROBNU LJUBAV DOK JE VENERA U JARCU: vraća se karmički dug, dolazi jedna davna ljubav!

Ljubav i novac? To je vrlo, vrlo pojednostavljena interpretacija Venere... upoznajte Veneru u Jarcu!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Tranzitna Venera ulazi u znak Jarca 26. novembra, u 1:30 sati, a u istom se zadržava do 20. decembra 2019. godine.

Znak Jarca nosi kategoriju vremena, zapisa i sećanja koji žive u našoj genetici. Bilo koja planeta da se nađe u ovom znaku, govori o onome što je bilo, o davno prošlom vremenu. Pošto ta planeta nosi iskustva koja su bila, ona samo njih želi da prenese nama, a mi zatim, po sećanju da ih ostvarimo. Tako će Venera ovde nositi priču o jednoj ljubavi, a pitanje je koliko je u tome bila zadovoljna?

Na prvi pogled, reklo bi se da je znak Jarca karmički po svojoj prirodi, jer ako znamo da je to znak predaka i da su oni ovde glavni - jasno nam je da je u pitanju mesto našeg dugovanja ili otplate njihovih dugova. Skoro da ne postoji genetika u kojoj neko nije napravio dug, što znači da je na nama, potomcima, prvi zadatak da to najpre otplatimo, kako bi počeli svoj život.

Povezane vesti

Dakle, mesto naših dugova ogleda se uvek u ovom znaku. Kada je u pitanju Venera, nasledili smo njenu priču po ženskoj liniji. Kako je ovo znak ispričanih priča, jednostavno je predvideti kakva će biti i naša, a svakako da se radi o emotivnom dugu. Generalno, ovde postoji sećanje na jednu ljubav koja je bila snažna i stabilna, a danas ova Venera čeka tu osobu da se pojavi.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije