Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP ZA VENERU U JARCU: vreme za ljubav koja se gradi godinama

Horoskop najavljuje vreme ozbiljnih emocija - Venera u Jarcu podsetiće nas koliko su važni pouzdanost i odanost!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Venera vlada našim osećanjima, vrednostima, životnim zadovoljstvom. Venera priča priču o našim ukusima, umetničkim sklonostima, svemu onome što nas čini srećnim. Venera je priča o intimnim odnosima, vezama, uzbuđenju, osvajanju, ravnoteži, gde tražimo zadovoljstvo, na šta trošimo novac, kakve poklone kupujemo.

Saturn je hlad, skučenost, oskudnost, ograničenost. Uvek daje prosek, blokade, prepreke, sporost, ali i pravdu. Iako deluje sumorno i depresivno, on ipak donosi strukturu i smisao našem svetu. On nas podseća na naša ograničenja, odgovornosti i obaveze. Donosi definiciju našim životima.

Venera u ovakvom prostoru, rekli bi mnogi, nema šta da radi. Ova raskošna lepotica u atmosferi u kojoj vlada Saturn može delovati sputano, hladno, ograničeno. Ipak, ovo je Venera koja ne pušta svakoga u svoj svet, pa morate imati visoke moralne i životne vrednosti, ako želite naklonost ove zahtevne lepotice. Naklonost će teško pokazati, svoje emocije nikada neće staviti ispred razuma pa će vam u prvi mah delovati zagonetno, oholo, nepristupačno.

Povezane vesti

Ova Venera nosi u svom srcu sve teške ljubavi iz prošlosti i gotovo da nema iza sebe neku bajkovitu ljubavnu priču kojoj nisu prethodila ograničenja, osude ili komplikacije. Venera u Jarcu je ledena kraljica koja zna da jedino istrajan, strpljiv, zreo, odgovoran, ozbiljan i pristojan muškarac zaslužuje njeno poštovanje. Kada je jednom kupite svojim kvalitetima, biće postojana kao stena.

Venera u Jarcu je navikla da čeka. Hiljadu godina jednog (neću reći princa, jer je ovo Venera koja je prilično realna) čoveka koji će je voleti do kraja života. Ova Venera orijentisana je na cilj, duhovita, potkovana i pod kontrolom. Jako je oprezna, pa čak i u ljubavi traži dozu predvidivosti. Previše je praktična da bi “gubila glavu” zbog ljubavi.

Venera u Jarcu je u zemljanom, kardinalnom znaku, pa traži sigurnost, stabilnost, pouzdanost, odgovornost i trajnost. Ljubav doživljava kao vrlo ozbiljnu stvar, ne leti previsoko, čvrsto je na zemlji, rezervisana i oprezna, emocije izražava kao dužnost, pa umesto "Volim te" od nje ćete dobiti privrženost, poštovanje i predanost. Svoje slabosti će teško otkriti, jako je skeptična prema drugima, pa budite sigurni ako vam je prijatelj ili partner, to je znak da vas poštuje i ceni i da se na nju možete osloniti.

Od ove Venere ćete često čuti da se ljubav gradi godinama, jer ona u sebi nosi simboliku vremena, ubeđena da zaljubljenost i strast prolaze, a poštovanje i posvećenost ostaju. Ova Venera je odrasla uz roditelje koji su se venčali zbog dužnosti ili su razumno doneli odluku da su jedno drugom potrebni kroz život. Ovoj Veneri veliku ulogu u životu igraju baba i deda, posebno baba koja dolazi iz mnogo bolje porodice od dede i koja je podnela neku žrtvu zbog te ljubavi. Ona ne želi ljubav koju nam serviraju u bajkama. Njeno srce će osvojiti onaj koji se ne uplaši surovosti života, koji ne pobegne od odgovornosti i koji sa njom preživi teške životne trenutke.

Ovo je Venera koja odgovorno pristupa svim životnim sferama, pa je uglavnom odgovoran i vredan radnik na kojeg se možete osloniti. Ona ne skreće pažnju svojim izgledom, prefinjena, klasična, umerena i ozbiljna, ali s godinama biva sve lepša.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije