Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PUN MESEC 13. OKTOBRA 2019. MENJA ŽIVOTNE PUTEVE! HOROSKOP ZA VAŠ ZNAK: Strelac ne sme da prenagli, Vodolije neka paze šta govore

Horoskop za pun Mesec u Ovnu 13. oktobra 2019. godine!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Ovaj pun Mesec će biti dosta jak i tražit će od nas da se pokrenemo. Mnoge osobe koje su rođene u trećoj dekadi ili imaju neke važne planete na 20 stepenu će najviše osetiti ovaj pun Mesec.

Mesec će praviti dosta aspekata pa će biti raznih dešavanja. Pojedine osobe traže nešto što žele dok neke razmišljaju o tome šta im pripada. Usled raznih aspekata, Mesec nas vodi na jednu stranu da se suočimo sa preprekama i da ih savladamo dok drugi put vodi ka Saturnu i Plutonu iz jarca i oslobađanju starih i duboko utkanih navika i stavova.

Ovaj pun Mesec će biti veoma važan jer menja mnoge životne puteve i donosi nam nešto novo što će biti dobro za nas u budućnosti.

Mnoge osobe mogu biti eksplozivne i da lako menjaju raspoloženje pa se pokušajte primiriti i ne reagovati burno u nekim situacijama koje vam nisu po volji. Mesec u Ovnu - da li to bio pun tranzitni ili natalni - uvek sebe stavlja na prvo mesto.

Um je brilijantan i pronicljiv mada ste skloni izlivu besa, nervozi dok mnogi mogu imati i glavobolju jer je Ovan simbol glave. Ovaj položaj Meseca nije istrajan niti strpljiv i mnoge stvari posmatra i oseća svojim egom. Svakako da ovaj pun Mesec može doneti iznenadne partnerske sukobe kako poslovne tako u poslovnom partnerstvu, prijateljstvu i ljubavi.

ŠTA MOGU OČEKIVATI POJEDINAČNI HOROSKOPSKI ZNACI ZA VREME PUNOG MESECA ?

OVAN

Kod vas se dešava pun Mesec pa vi možete biti dosta popularni što bi zadovoljilo vaš ego. Kako Mars tranzitira kroz Vagu, i vaše polje partnerstva treba da obratite pažnju da ne dođe do ishitreni ulazaka u vezu, posao ili da ne dođe do konflikta i nesporazuma.

Pojedini Ovnovi koji su slobodni ili bez posla sada bi mogli da uđu u vezu ili pronađu posao.

BIK

Kod vas se pun Mesec dešava u vašem polju psihe, duhovnosti pa bi tu bile usmerene vaše emocije. Mnogi Bikovi treba da čuvaju zdravlje i redovno se kontrolišu tokom ovog meseca. Za vreme punog Meseca Uran iz vašeg znaka će biti u opoziciji sa Venerom i Merkurom iz Škorpije pa možete imati iznenadnih problema sa partnerom zbog nepredviđenog neugodnog događaja.

Mogući su nervoza, nemir i neprilagođavanje.

BLIZANCI

Povezane vesti

Kod vas je ovaj pun Mesec u kući prijatelja, planova, želja, očekivanja, grupa i udruživanja. Mnogi Blizanci sada mogu iznenada da upoznaju nove osobe pa bi trebalo da dobro razmisle i ne donose odluke naprečac.

Jako je naglašena kuća posla pa bi trebalo da razlučite dobro jer se smenjuju pozitivni i negativni aspekti.

RAK

Kod vas se pun Mesec dešava u polju karijere, jednog roditelja, autoriteta gde može doći do iznenadnih i neočekivanih dešavanja. Mnogi Rakovi imaju nepovoljan položaj Marsa što će ih činiti dosta nervoznim gde treba da se paze i u saobraćaju.

Ovaj pun Mesec može da pokrene neke radove u kući ili izazove čak i kvarove. Neki radovi koje radite u tajnosti sada vam mogu doneti uspeh.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije