Nedavno je počela jesen – nekima lepa, šarena, puna ukusnih plodova, a nekima tmurna, kišovita, hladna. A nekima će jesen 2019. godine doneti i neke velike životne promene. Ako ste rođeni u jednom od ova tri horoskopska znaka, velika je verovatnoća da ćete se veriti ove jeseni.

Zvezde kažu kako će za ova tri znaka jedan veliki san postati stvarnost. Naime, ove će im jeseni postaviti pitanje svih pitanja – i napokon će se veriti s ljubavlju svog života.

Vodolija

Poslednjih nekoliko godina su veze Vodolija bile poprilično burne. Nakon puno uspona i padova sada je vreme za malo mira. Naime, sve što je vezano uz ljubavni život sada je potpuno harmonično, bez velikih kriza ili iskrica… Sve je u najboljem redu. Zbog toga je konačno vreme za sledeći korak: veridba.

Rak

Žene rođene u znaku Raka od malih nogu sanjaju o velikom venčanju, o savršenom venčanju. Ove jeseni mogli bi se ostvariti snovi iz detinjstva – čeka vas prvi korak prema tome: veridba. Žene rođene u znaku Raka jednostavno znaju kad je partner „onaj pravi“ i neće oklevati ni sekunde kad treba da kažu DA.

Lav

Osobe u znaku Lava trenutno uživaju u skladnoj vezi – sve vezano uz ljubav trenutno je savršeno. Naime, pronašli ste konačno partnera svog života i želite da napravite sledeći korak. Nakon što ste ovoga leta puno pričali o venčanju i braku, ove će jeseni uslediti dugo očekivana veridba.

Izvor: miss7.24sata.hr