Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP ZA VLADAVINU DEVICE DO 23. SEPTEMBRA 2019: Ovan ulazi u tajnu vezu, Device imaju šansu da vrate ravnotežu

Bikovi čeznu za odmorom, Vage nestabilne na finansijskom planu!

  Izvor: Foto: Shutterstock

OVAN (21.3 - 20.4)

POSAO

Mogući su ishitreni potezi, naročito ako u ovom periodu morate doneti važnu odluku. Neprijatna dešavanja u radnom okruženju zahtevaju od vas da prevaziđete sopstvena ograničenja i savladate nove načine funkcionisanja. Planetarni aspekti ukazuju na to da vam se, uprkos poteškoćama, otvaraju mogućnosti koje će vas ubuduće odvesti na sasvim novu putanju. Ako ovo savladate na početku perioda, nagrada stiže već do kraja meseca kada će se finansijska situacija bitno promeniti.

LjUBAV 

Očekuje vas velika dinamika na ovom polju. Ukoliko ste u vezi, ovo je vreme kada će romantično raspoloženje da rasplamsa svu maštu koju niste ni znali da imate u sebi. A ako ste sami, pred vama je mogućnost veze koja je na neki način tajna. Neka vas to ne obeshrabri, nakon problematičnog početka, odnos može prerasti u nešto trajno, potrebno je da s reči pređete na dela i tako pokažete da su vam namere ozbiljne.

ZDRAVLjE Nervoza.

BIK (21.4 - 21.5)

POSAO 

Sve se pokreće. Priliv energije, kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Ne znate gde ćete pre, sa svake strane se nižu dinamična dešavanja koja od vas traže potpuni fokus. Rado biste se povukli na neko vreme i predahnuli, ali, to je u ovom periodu nemoguće jer vam stižu novi direktori ili šefovi koji zadaju zadatke u okviru kojih vi imate važnu ulogu. Krajem perioda moguće je putovanje na kome vam se mogu poklopiti kockice pa da, bar na kratko, priuštite sebi mali predah i okrepljujući odmor.

LjUBAV 

Najviše vam prijaju neobavezna druženja s ljudima s kojima vas vezuje jedna zajednička osobina - beskrajni hedonizam. U tom ambijentu ljubavni plan trpi, kao da vam je više stalo do okoline nego do voljene osobe. Ukoliko ne budete pametno izbalansirali ovakvu planetarnu raspodelu energije, druga strana može vaše čudno ponašanje pogrešno da protumači, a zatim i da povuće poteze koji će trajno narušiti ionako krhke odnose.

ZDRAVLjE Kontrolišite krvni pritisak.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

POSAO 

Neki problemi iz prošlosti izgledaju mnogo gore nego što, zaista, jesu. Do kraja perioda nalazite se u vakuumu, sa svih strana ste pod nekakvim nevidljivim pritiskom koji ne možete da objasnite ali ga itekako osećate. Srećna vest je da je to prolazna faza, jer će se stvari ipak pokrenuti s mrtve tačke. Svemu prethodi jedno važno rešenje koje vam otvara nova saznanja i mogućnosti za napredovanja o čemu niste ni sanjali. Do tada, ostanite strpljivi, pazite šta i kome pričate i nikome ne držite predavanje.

LjUBAV 

Svo zadovoljstvo leži u okruženju porodice i ukućana. Stižu značajne promene, bilo da se radi o novom članu, kućnom ljubimcu ili nekoj sličnoj promeni kojom vaša oaza mira dobija na kvantitetu. Nekima će ovaj period doneti velike životne promene koje će biti izvor radosti. Bez obzira na to što je period prilično povoljan, budite pažljivi u diskusijama jer su mogući neprijatni nesporazumi s osobama do kojih vam je stalo.

ZDRAVLjE Pazite pluća.

RAK (22.6 - 22.7)

POSAO 

Predstoje vam promene u ovom segmentu života. Možda ćete dobiti novog pretpostavljenog, ali i promenu kompletnog ambijenta u kome radite. Posle iznenađenja brzo ćete se sabrati i shvatiti da su novonastale okolnosti retka šansa da se progurate i naizgled lošu situaciju pretvorite u ličnu pobedu. Ukoliko ste bez posla, ovo je period kada možete očekivati dobru ponudu i priliku za angažman koji će potrajati.

LjUBAV 

Ovo su dani koji mogu biti prilično neprijatni za vaš ljubavni život. Sve vreme je glavna tema nešto što nije do kraja izrečeno, bilo da se radi o vama ili partneru. Nekima će ovaj perid doneti bolna saznaNja, a nekima otkrivanje tajni za koje su mislili da su sigurne. Emotivna zbunjenost i potreba za upoznavanjem ljudi odlična je predispozicija za preljubu ili platonsku ljubav koja bi vas trgla i osvežila.

ZDRAVLjE Muči vas melanholija.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije