Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2019: Ovan čezne za promenom, Škorpija ulazi u avanturu!

Blizanci konačno počinju dijetu, Vage očekuje sreća u drugoj polovini meseca.

  Izvor: Foto: Shutterstock

OVAN

Na početku meseca osećate veliki nalet energije koji će se proširiti i na drugu trećinu ovog perioda. Ipak,nećete moći da izdržite brzi ritam tako da ćete malo popustati sa aktivnošću u trećoj sedmici ovog meseca. Početak druge nedelje je idealan za sklapanje novih prijateljstava, pa je najbolje tada izlaziti i kretati se među nepoznate ljude.

Ako ste u vezi osećate se pod pritiskom i pod stalnim nadzorom što će dovesti do osećanja napetosti i nelagode. Komunikacija će zbog toga biti otežana, i između vas i vašeg partnera će dolaziti često do brojnih nesporazuma kojima se ne nazire kraj. Nemojte da reagujete na sitne provokacije već zadržite smirenost, ljubav je oduvek bila igra nerava gde je pobednik onaj koji deluje najsmireniji.

Kada je reč o zdravlju, situacija svakako ide na bolje. Iz dana u dan napredujete u svakom pogledu i uskoro ćete se osećati bolje nego ikada. Neke negativne misli morate da eliminišete iz vaše glave ako želite da na pravi način reagujete na probleme i na neke nepredviđene situacije koje ne možete da sprečite niti da ih zaustavite.

Povezane vesti

BIK

Sanjarite previše i vaše trenutne želje nisu baš u direktnoj vezi sa realnošću. Imate neke ciljeve koji su trenutno jako daleko od trenutnog stanja, smatrate da ste najbolji i nedostižni, a stvarnost je totalno suprotna od toga. Imaćete šanse da se spustite na zemlju posle jednog iskrenog razgovora sa vašim kolegama i vašim nadređenim. Ne budite površni i neiskreni prema voljenoj osobi, to ni vi ne volite, a ono što ne volite nemojte da radite drugima.

Promena raspoloženja će vas pratiti tokom celog meseca, jednog dana ćete se osećati dobro i odmorno, a već sledećeg ćete biti depresivni i tužni. To je samo takav period i neće dugo trajati, tako da budite bez brige. Krajem meseca dobićete želju da preuredite vaš životni prostor.

Neka promena vam je potrebna u životu, a ona ne mora da bude velika, dovoljno je da promenite samo neke detalje kako bi osvežili prostor u kome provodite dobar deo dana. Ovo će dovesti do toga da se osećate bolje i raspoloženije, a i imaćete dovoljno razloga da pozovete vaše prijatelje kako bi se družili.

BLIZANCI

Imate razumevanja za svakoga, ali nemate za one koji su dosadni i koji uporno pokušavaju da stupe u kontakt sa vama iako ste im više puta suptilno nagovestili da nemate nameru da se upoznajete sa njima i stupate u neke intimnije razgovore.

Vama je potrebno vreme da nekoga upoznate i da ostvarite neki prijateljski odnos, a ne verujete baš u prijateljstvo između muškarca i žene. Vremena je sve manje za napredovanje na poslu, situacija je takva da nadređeni ne gledaju vaše rezultate i vaše poslovne uspehe, već gledaju svoj lični interes a tako bi i vi trebalo da postupate sa drugima, naročito prilikom iskrenog razgovora sa kolegama. Nemojte se previše truditi da ostvarite uspeh, već se potrudite da što manje radite, nemojte da budete lakoverni kao ranije i da svima pravite ustupke.

Konačno je došlo vreme da skinete višak kilograma kojih već dugo planirate da se otarasite. Svesni ste da bez fizičke aktivnosti nije moguće toliko skinuti kilograme, ali nikako ne nalazite dovoljno vremena da budete aktivniji koliko bi trebalo. Da biste doterali liniju potrebno je barem sat vremena fizičke aktivnosti pet puta sedmično. Ovaj mesec je idealna prilika za to.

  Izvor:

RAK

Ne možete više da prepuštate drugima da sve rade umesto vas. Celog života zavisite od drugoga, uvek prebacujete obaveze i odgovornosti na prijatelje i na porodicu, a vi sami samo komandujete šta treba da se radi. To više nije fer zato što je vreme da postanete zrela i odgovorna osoba koja sama završava sve radne i privatne zadatke tokom celog dana. Vi ste to u stanju da uradite, samo ne želite da rasipate energiju.

Vaša ljubavna veza je samo veza iz navike. Nema tu više toliko emocija, a ponekad se pitate da li ih je ikad i bilo i šta vam je sve ovo trebalo. Partner živi neki svoj život, ima svoje društvo i svoje obaveze koje vas ne uključuju u celu tu priču ni najmanje, kada ste zajedno stalno je na telefonu i dogovara druženje sa prijateljima, a to vas povređuje i tera vas da se udaljujete još više.

Opet imate problema sa desnima i sa zubima, moguće je da vam neki živac pravi problem i to morate da rešite što pre ako ne želite da se stvar pogorša. Oduvek ste imali problema sa usnom dupljom, osetljivi ste po tom pitanju i, iako vas očekuje malo straha, znate da pre ili kasnije morate taj zdravstveni problem da rešite.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije