Venera u Lavu (od 28. jula 2019.) u svima nama probudiće Lava koji će veselo želeti da leži na leđima i biće vidno obožavan i tetošen, kaže Christina Howson. Otkrijte kako će uticati na pojedine znakove, s naglaskom na njihov ljubavniživot!

Ovan

Raspoloženi ste za veliku, dramatičnu ljubav. Malo zabave i romantike osvežiće vas za celu nadolazeću godinu. Sada je vreme da se zabavite, ali i počnete novi preduzetnički ili kreativni projekat i da uživate sa decom.

Bik

Ljubav vam cveta kod kuće. Ako ste u vezi, ostanite u domu ili idite negde gde možete biti sami. Imaćete želju da ulepšate svoj dom, a porodična okupljanja biće ispunjena toplinom.

Blizanci

Iako uvek znate sa rečima, sada će se vaša rečitost ceniti. Prilike za ljubav su svuda oko vas, samo izađite iz kuće! Ako ste u vezi, kratko putovanje probudiće uspavane strasti.

Rak

Uhvatiće vas želja za trošenjem na fine stvari – ali i za zarađivanjem više novca, čemu ćete se strastveno posvetiti. To je i područje u kojem će se dogoditi velike promene, zato čak i ako sada ne možete priuštiti sve što želite, to biste mogli uskoro.

Lav

Jednostavno ste neodoljivi! Ove ste godine odabrani za velike promjene i nećete imati nikakve probleme s privlačenjem ljubavi ili novca. Sad je vrijeme za obnovu garderobe ili novu frizuru.

Devica

Platili ste svoje dugove, vreme je da nestanete sa lica Zemlje i uživate u životu. Mogli biste imati tajnog obožavatelja ili tajnu vezu. Sad vas ispunjava potraga za duhovnim i istraživanje vlastite kreativnosti.

PageBreak

Vaga

Vreme je za ljubakanje i druženje, nešto u čemu ste i inače dobri. Moguće je suparništvo između vas i nekog od prijatelja ili u krugu poznanika imate tajnog obožavatelja. Sreću i zadovoljstvo sad vam mogu doneti slavlje sa društvom ili grupne aktivnosti. Vaša je popularnost na visokom nivou. Povežite se sa drugima i radite na onome što vas inspiriše.

Škorpija

Sada vas privlači moć i status i strastveno sledite svoje ciljeve. Puno je verovatnije da će vas drugi sad prihvatiti kao vođu jer ste dobrohotni i nećete ih iritirati. Ako vam je potrebna usluga ili ako želite naklonost nadređenih, poslužiće vam malo laskanja.

Strelac

Ljubav i strast vode vas u strane krajeve i donose nova iskustva. Razmišljate li o putovanju za godišnji odmor, svakako idite jer sigurno je da će na njemu ljubav cvetati. Ako učestvujete u nekom medijskom i/ili međunarodnom projektu, sve će biti dobro, a vi ćete biti vrlo popularni.

Jarac

U poslednje vreme mnogo toga događalo se sa finansijama koje delite sa drugima i sada je vreme da se strastveno pozabavite dogovorima i spajanjima u koje ste uključeni. Kada je o privatnom životu reč, ako nije bilo naročite akcije u krevetu, vreme je da se to promeni.

Vodolija

Ljubav vam kuca na vrata. Drugi vam se sad čine naročito privlačni, a i vi izgledate dobro i uživate veliku popularnost, što vam olakšava izbor. Period je dobar i za odnose sa javnošću – publika vas obožava – a novčana razmena sa drugima donosi vam zadovoljstvo. Ako ste u vezi, u njoj vladaju mir i sreća.

Ribe

Ako se upravo sa godišnjeg odmora vraćate na posao, to vam neće teško pasti. Na poslu vas očekuje prijatan razvoj događaja. Ovo je i dobro vreme za zdrav režim ishrane, pogotovo ako ste na godišnjem preterivali sa hranom i pićem.

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Izvor: Sensa.hr