Mesečni kineski horoskop! Od 5. maja do 3. juna traje mesec Zemljane Zmije i donosi ljubavne varnice i turbulentne situacije, piše Lovesensa.

Maj je mesec Zemljane Zmije, a godina je u znaku Svinje. Zmija i Svinja su u kineskoj astrologiji dva suprotna znaka, tako da možemo očekivati sukob dve potpuno različite, ali moćne energije.

Međutim, ovo suprotstavljanje može doneti i nešto dobro, a to je pojava strasti i vatrene ljubavne hemije. Poznato je da se često suprotnosti privlače, pa će mesec mj biti u znaku ljubavnog zanosa i romantičnih pustolovina.

Pokušajte da izbegnete sukobe do kraja meseca i uprkos svim preprekama važno je sačuvati pozitivan stav. Optimizam pomaže da se izborite sa raznim teškoćama tokom vatrene borbe Zmija i Svinje.

Pacov - maj 2019.

Maj donosi turbulentan period u ljubavi, jer će osećanja biti pomešana i kod slobodnih i kod zauzetih srca. Pokušajte prvo da razumete i zavolite sebe, pa će ljubav lakše doći u vaš život. Na poslu vas očekuje važan zadatak koji može značajno da utiče na dalji tok vaše karijere. Budite pažljivi, napravite strateški plan i dajte sve od sebe.

Bivo - maj 2019.

Teško prihvatate drugačije mišljenje, a loša komunikacija postaje glavni problem u odnosu sa partnerom. Budite otvoreni za iskrene razgovore, postanite tolerantniji i dozvolite drugoj strani da iskaže svoje misli i osećanja. To isto važi i za slobodne pripadnike znaka. Na polju karijere ne očekuju vas neke značajne promene, ali ste još uvek na pravom putu. Nastavite da budete vredni i discilinovani, a bićete ubrzo nagrađeni za svoj trud.

Tigar - maj 2019.

Maj donosi šansu za jednostavne i dobre promene. Ne plašite se promena, jer one mogu doneti samo svežu, bolju energiju u odnos sa partnerom. Ako tražite ljubav, upoznaćete osobu sa kojom ćete se lako povezati. Morate više da se posvetite poslu kako bi se dogodio napredak. Bolje razradite planove i budite strpljivi. Svaki ubrzan potez može se pretvoriti u veliku grešku.

Zec - maj 2019.

Ovo je period novog početka i zanimljivih promena u ljubavi. Uradićete nešto potpuno drugačije sa partnerom, ispravićete stare greške. Slobodna srca šarmiraće jedna intrigantna osoba, a vaše poznanstvo može da se pretvori u divnu ljubavnu romansu. Maj je odličan period za napredovanje, naročito ako slušate intuiciju. Važno je da znate kada treba da se aktivirate na polju ambicija i da pošaljete pravu poruku.

Zmaj - maj 2019.

Vaša ljubav će procvetati ovog meseca. Planirate putovanje sa partnerom i spremni ste da se zajedno perpustite nezaboravnim avanturama. Ako ste slobodni, budite otvoreni za nova poznanstva jer je srodna duša bliže nego što možete da zamislite. Na poslu vas očekuju inovacije, a vi ste rođeni lider. Mnoge kolege će se zalagati za vaše ideje i pratiće vas u svakom potezu.

Zmija - maj 2019.

Zauzeta srca očekuje novi balans i harmonija u ljubavnoj vezi. Umesto mirno i poletno da traže novu ljubav, slobodni će ovog meseca osećati nelagodnost i strah. Iako se u maju ništa značajno neće promeniti, kosmos vam tokom leta šalje divnu letnju romansu. Na poslu vas očekuju problemi u komunikaciji sa zaposlenima. Neki planovi se neće odvijati onako kako ste zamislili.

PageBreak

Konj - maj 2019.

Imate veliku šansu da iskoristite svoje male tajne sposobnosti kako biste unapredili ljubavni život. Slobodni pripadnici znaka šarmiraće i osvajaće srca na svakom koraku. Na poslu budite oprezni jer je moguće da ćete imati probleme sa komunikacijom. Moguće da ćete pogrešiti sa nekim zahtevima i se nećete dobro razumeti sa kolegama. Ispravite greške na vreme.

Koza - maj 2019.

Sudbina vam donosi blagosloven, miran i divan ljubavni život u maju. Ako tražite ljubav, moguće je da ćete preko prijatelja upoznati nekoga i da će pri prvom pogledu proraditi ljubavna hemija. Na polju karijere dvoumićete se između starih i novih opcija. Na kraju će predvladati nove mogućnosti. Budite informisani, jačajte samopouzdanje i pred vama je lepa budućnost.

Majmun - maj 2019.

Razgovarajte otvoreno sa partnerom o svemu što raduje ili muči vašu dušu. Tako ćete uspeti da unapredite vaš odnos. Ako ste usamljeni, dozvolite potencijalnoj simpatiji da vas bolje upozna. Na poslu ste fokusirani na ključne stvari, oragnizovani ste i lako prevazilazite prepreke.

Petao - maj 2019.

Maj je divan mesec za ljubav. Shvatićete koliko vas zapravo partner voli i ceni. Slobodna srca traže pravu ljubavnu hemiju, žele da osete romantične varnice, a to će ovog meseca u vašem srcu izazvati jedan stranac. Imate neverovatno iskustvo, sposobnosti i talente, zato se ovog meseca slobodno prepustite u novu poslovnu avanturu. Ne plašite se konkurencije, jer zvezde pomažu da budete najbolji.

Pas - maj 2019.

Očekuju vas divni trenuci sa partnerom i ponovo postajete jako bliski. Ovo je srećan mesec ako tražite novu ljubav, očekuju vas slatka romantična otkrića. Moguće da će se u vašem životu pojaviti stara ljubav. Pažljivo gledajte, slušajte i napravite mentalne beleške kada je u pitanju posao. Morate da imate važne dokaze i informacije na putu ka uspehu.

Svinja - maj 2019.

Samo iskren razgovor može spasti odnos od laži, prevare i nerazumevanja. Saslušajte partnera! Ako tražite ljubav, očekuje vas period isceljenja srca. Oslobodili ste se duhova prošlosti i spremni ste za novu romansu. Ne prihvatajte negativne odgovore na polju karijere i ne razmatrajte zašto se loša situacija dogodila, već se aktivirajte i nikada ne odustajte od svojih ciljeva.

Izvor: Lovesensa