Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP LJUBAVI I STRASTI DO 20. APRILA 2019: planeta Venera prelazi u znak Ribe, evo šta treba da uradite za sreću!

Planeta ljubavi i novca Venera, koja upravlja našim osećanjima, menja položaj! Evo kakve promene to donosi vama...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Horoskop za ljubavne prognoze najavljuje promene...

26. marta Venera će napustiti znak Vodolije, ući će u osetljivu i romantičnu zonu Riba i ostaće tamo do 20. aprila 2019. godine. Vrlo zanimljivo vreme za ljubav i odnose jer mnogo toga može biti, pa i ostati skriveno iza zavese, gurnuto pod tepih, zatureno negde iza naslonjača.

Šta ako kažemo istinu i budemo zbog toga osuđeni?

Šta ako pokažemo osećanja i odbijemo njega/nju?

Što ako…

Čega se stidimo, šta je to čega se najviše bojimo?

Nešto se krije ili se radi u tajnosti.

Povezane vesti

Često se pod ovim tranzitom povlačimo u osamu i imamo potrebu da razmislimo šta dalje. Možda se time i štitimo od potencijalnih pretnji, a drugima šaljemo poruku – nisam dostupan, ne možeš do mene. Igramo i zakulisne igrice, lovimo u mutnom, pokušavamo da drugu stranu uvučemo u našu mrežu i zapetljamo ga u nju, tako da ne može uteći.

Češće ulazimo u tajne veze i započinjemo odnos sa zauzetom osobom.

Vraćamo se u prošlost, prisećamo se bivše ljubavi, ponovo je srećemo. Neki stari kontakti bivaju opet uspostavljeni.

Privlačimo u život osobe kojima treba pomoć, koji su emocionalno izranjavani, a u nama oživljava uloga spasitelja. Žrtvujemo se prekomerno jer smatramo da će nas tako zavoleti, da će tako on/ona videti koliko smo vredni ljubavi, nezamenljivi. A zapravo nismo svesni koliko odustajemo od sebe i živimo tuđi život, zanemarujući sopstvene potrebe. Ljubav se izjednačuje sa žrtvovanjem.

Nekad učinimo nešto i posle nas prati osećaj krivice.

Nekad pobegnemo od stvarnosti, umislimo nešto, živimo u iluziji da nas on/ona ipak voli i smišljamo razna opravdanja zašto nam se ne javlja i zašto nije tu, s nama. Zaljubljeni smo, zaneseni i istovremeno slepi.

Srećom pa je tu intuicija, onaj unutrašnji osećaj koji nam jasno govori šta je dobro, a šta nije. Pitanje je samo, slušamo li?

Divno je što s ovom Venerom možemo duboko doživeti ljubav. Upoznati njeno pravo lice koje uključuje toplinu, predanost, prisutnost, nesebičnost. Povezati se s voljenom osobom, osetiti te ponore bliskosti i intimnosti.

Povezane vesti

Neke zanimljive poruke mogu doći kroz snove ili meditaciju, kroz jedan sudbinski susret ili događaj, nešto što ne možemo zaobići, koliko god se trudili.

Jasnije možemo videti svoje slabosti, upoznati svoje strahove i nesigurnosti, dakle sve ono što nam otežava život u odnosu. Koje to dugmiće pritiska moj partner? Gde je moja Ahilova peta?

Stoga je dobro vreme za komunikaciju o bilo kojem problemu koji uzrokuje ogorčenost ili udaljenost između vas i voljene osobe.

Budite romantični.

Nežni.

Saosećajni.

Vodite brigu o drugima, ali mislite i na sebe.

Empatija isceljuje.

Tekst: astrolog Julijana Oremović

Izvor: Lovesensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije