Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MESEČNI KINESKI HOROSKOP ZA APRIL 2019: ljubav cveta rođenima u znaku Tigra, Zmajevi imaju šanse za novu vezu

April je divan mesec za ljubav, a kineski horoskop je posebno najavljuje ovim znacima...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Mesečni kineski horoskop od 6. aprila do 4. maja 2019. godine - vladavina Zemljanog Zmaja donosi dobru sudbinu i nove ideje, piše Lovesensa.

Period Zemljanog Zmaja povoljan je za socijalne i finansijske promene, ali i za kreativne ideje koje lako možemo iskoristiti. Očekuje vas radost u igrama na sreću, ali i šansa da pokrenete tajne projekte iz prošlosti i preko njih obezbeditie sebi materijalno blagostanje.

Zemljani Zmaj je snaga, moć i prestiž, pa će naročito sreću doneti onima koji se bave javnim poslom. Donosi odlučnost i snažan temperament, pa će mnogi iskoristiti šansu da se ostvare u karijeri.

Povezane vesti

U periodu Zemljanog Zmaja naučićemo kako lako da otkrijemo svoje strahove, nadanja i skrivene želje. U takvim trenucima suočićete se sa racionalnom stranom Zemljanog Zmaja jer ćete napokon shvatiti ko su vam pravi prijatelji.

Pacov - april 2019. godine

Očekuju vas velike prepreke na putu ljubavi, naročito ako je jedna strana preuzela previše obaveza na sebe. Važno je iskreno razgovarati sa partnerom. Slobodna srca ne žele prolaznu romansu, već veliku ljubav. Zato se ne upuštajte u avanture koje ne obećavaju, već budite strpljivi i otvorenog srca sačekajte istinsku čaroliju ljubavi. Ako napravite rizičan potez u karijeri, dobićete dobre ponude i razne mogućnosti. 

Bivo - april 2019.

Razmislite dobro o tome da li zaista želite da rešite probleme u ljubavnoj vezi ili vas plaši šta će reći okruženje. April je idealan mesec za rešavanje loših odnosa, zato iskoristite priliku. Novo prijateljstvo može  lako da se pretvori u divnu romansu, samo pratite znakove. Na polju karijere očekuje vas velika odgovornost. Slušajte glas intuicije pre nego što donesete krupne odluke.

Tigar - april 2019.

Na polju ljubavi sve cveta, ali ste zbog partnera zapostavili prijatelje. Neke obaveze su ostale nezavršene, zato je april vreme kada treba da se posvetite raščišćavanju svojih računa. Partner će vas razumeti. Atraktivni ste i privlačite pažnju gde god da se pojavite. Slobodne duše su otvorene za razgovor, flertuju i šarmiraju, ali prava ljubav je i dalje na spisku neostvarenih želja. Korak po korak bliži ste ostvarenju psolovnih ambicija. Sve što ste počeli završite i pokažite da ste sposobni da odgovorite na razne izazove.

Zec - april 2019. godine

Zima vam je donela hladnoću i u ljubavne odnose, ali proleće vašu romantičnu vezu budi iz ružnog sna i pretvara je u bajku sa srećnim krajem. 

  Izvor:

Ovo nije povoljan period za novu ljubav, naročito ako niste raščistili svaki odnos sa partnerima iz prošlosti. Moguće da će vas neko od kolega stalno kritikovati. Na poslu vam opada samopouzdanje i osećate se nemoćno. Nemojte da se obazirete na loše komentare, ne dozvolite da padnete.

Zmaj - april 2019. godine

Iako imate problem u vezi, zatvoreni ste i ne želite a pričate o tome. Svako potiskivanje emocija može biti kobno. Ako želite da ačuvate odnos sa partnerom, morate mu otkriti svoje prave emocije. Slobodni imaju velike šanse za novu ljubavnu vezu, puni su samopouzdanja i sopremni su na rizik. Međutim, još jednom razmislite da li ste sigurni da li je ovo pravi izbor za vas. Na poslu vas očekuju velike promene na koje ćete morati što pre da se naviknete. Očekuje vas napet period na polju karijere.

Zmija - april 2019. godine

Možda je vaša vizija budućnosti drugačija od vizije vašeg partnera. Ali važno je da obe strane budu saslušane i da pronađete kompromis. Vaša srodna duša je jednostavna i direktvna. Razmislite da li je neko od vašeg prijatelja baš takav i nemojte se iznenaditi kada saznate da prema vama gaji divna osećanja. Na polju karijere važno je da se rešite zadataka iz prošlosti, a da zatim započnete nešto novo. U ovom mesecu neće se ništa drastično promeniti na polju karijere. Ali, ukoliko želite da izbegnete problem, zavšite nedovršene poslove.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije