Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Godišnji horoskop

HOROSKOP - MARS U OVNU DO POČETKA 2021: Lavu se otvara inostranstvo, kritičan je septembar, slobodne Vage ulaze u vezu, moguć brak

Autor glisicjasmina
Autor glisicjasmina
Izvor: Foto: Shutterstock

Horoskop za ulazak Marsa u znak Ovna najavljuje spontanu energiju, samopouzdanje ali i veliko nestrpljenje!

Mars boravi u znaku Ovna od 28. juna 2020. godine sve do 7. januara 2021. godine!

Mars u Ovnu može doneti dosta dobrog u direktnom hodu mnogim osobama pa ga ne treba gledati negativno. Mars u Ovnu živi za danas odmah i sad i ne interesuje ga prošlost niti budućnost.

Ovaj Mars nema sentimentalnost, mnogo je strastven i želi da vlada, bude glavni i prvi.

Tamo gde vam se nalazi Mars u vašoj ličnoj natalnoj karti tamo trošite najviše energije i strasti, zato vidite gde vam je smešten Mars.

Za ovih šest meseci biće dosta akcije i preokreta, kako dobrih tako i lošijih, posebno na jesen kada bude retrogradan gde može praviti i neke blokade u kvadratu sa Saturnom i ograničenja kretanja, akcije.

OVAN

Dragi Ovnovi, vama će ovaj povratak Marsa u svoje prirodno stanište vratiti dugo čekanu energiju koja je bila zarobljena u Ribama.

Hteli vi ili ne, u narednih šest meseci vi ste u centru pažnje, puni akcije, strasti, novih pokreta, kako emotivnih tako i poslovnih.

Velika želja za akcijom i promenom sada je sigurna kod vas, vi prosto jurišate. Ništa vam sada ne pada teško, vitalnost i snaga se vraćaju.

Emotivno slobodni Ovnovi mogu imati lepe prilike u avgustu dok zauzeti treba da budu tolerantiji prema partneru. Ako ste sportista ili imate veze sa sportom, sada je odličan period da povratite svu energiju i takmičarski duh. Višak energije vas može usmeriti na sport pa možete postići zavidnu kondiciju.

Neke promene sa retrogradnim kretanjem na jesen se može osetiti u padu energije i nekim blokadama.

Na jesen 2020. godine ne donosite odluke i ne gurajte na silu neke stvari, ne treba da se ljutite što ne ide kako ste zamislili, prosto je takav trenutni period. Ne budite sebični.

Čuvajte se povreda i pada imuniteta na jesen da se ne razbolite.

BIK

Dragi Bikovi, narednih šest meseci Mars će tranzitirati kroz vaše dvanaesto polje koje je polje podsvesti i psihe pa ovaj Mars može izazivati napetosti i nervozu, posebno od 9. septembra do 14. novembra.

Pojedini Bikovi mogu sada neka istraživanja ili naučne radove da završe ili da doktoriraju.

Kako je ovo polje izolacija i bolnica, ako ste medicinar, onda će biti puno posla, posebno psiholozima i psihijatrima.  Takođe ako ste zaposleni u nekim socijalnim ustanovama, policiji, fabrikama za proizvodnju.

Nezaposlene osobe mogu baš u ovim navedenim strukama naći posao ili da radite samostalno od kuće.

Pojedini Bikovi mogu da otputuju na neko udaljeno mesto dok pojedini mogu da se presele na neko izolovano i mirno mesto.

Emotivno ova pozicija Marsa može da ima i tajnu vezu uz svoju stalnu ili ne sme da se obelodani iz nekog razloga. Svakako se čuvajte jer na jesen može sve da se razotkrije i pretvori u veliku aferu.

Jako težak period može da bude u oktobru pa se mogu desiti glavobolje, nervoza i neki vid stresa.

Pojedini Bikovi će želeti da se izoluju i osame.

Kada je zdravlje u pitanju, čuvajte bubrege, urinarni trakt i sve što je vezano za glavu.

Povezane vesti

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Popularno

Najnovije