Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP ZA RETROGRADNI NEPTUN DO 28. NOVEMBRA 2020: šta mora da izbegne vaš horoskopski znak dok se otkrivaju istine i laži

  Izvor: Foto: Shutterstock

Neptun je ušao u retrogradni hod 23. juna 2020. godine i sada imamo 6 retrogradnih planeta!

- Budući da će Neptun biti retrogradan gotovo do kraja 2020. godine, biće lakše nego ikad uploviti u razmišljanja, posebno o onome što je trebalo da uradimo ili kažemo - kaže astrolog Rejčel Lang.

Neptun je spoljna planeta, a Lang objašnjava da kada spoljne planete postanu retrogradne, na nas ne utiču toliko lično kao unutrašnje planete (Merkur, Venera i Mars).

- Naša percepcija se može promeniti tokom retrogradnosti spoljnih planeta. One obično predstavljaju suptilnije lične promene i rast koje svi mi doživljavamo u isto vreme. Možete očekivati da će vam sada biti jasniji vaši snovi, fantazije i ideje - kaže ona.

Retrogradan Neptun takođe bi mogao da pokrene ona gore navedena pitanja: "da li treba, "da li mogu", "da li hoću", i slično... Ali, nije vreme da se hranimo neproduktivnim ili negativnim mislima.

- To je takođe period tokom kojeg vam određeni delovi vaše prošlosti nisu toliko jasni. Mogli biste videti idealizovanu verziju koja ne odražava celokupnu sliku.

Da biste maksimalno iskoristili ovo vreme, radite na saosećanju, posmatrajte realno sebe u određenim situacijama u prošlosti, i probajte da naučite nešto iz toga - ističe astrolog.

Ujedno vežbajte i uvedite zdrave životne navike. Jedna od ideja je da se posvetite svojoj duhovnosti, jer Lang kaže da je retrogradni Neptun „magičan period".

Ovo je pravo vreme da budete isrekni prema sebi i drugima, a ne da ne budete nepošteni oko svojih osećanja.

Budući da period retrogradnog Neptuna traje toliko dugo, važno je da se čovek ne prepusti lošim emocijama. Retrogradni Neptun ume da uvuče u svet iluzija, a kako je osetljivost pojačana, može da deluje kao demon koji vodi čoveka pravo u propast.

U nastavku vam otkrivamo šta retrogradni Neptun donosi vašem znaku.

Vatreni znaci: Ovan, Lav, Strelac

Ovaj retrogradni ciklus može biti zbunjujući za vatrene znake. Možda ćete osećati niži nivo energije nego inače, ali to je zbog toga što vam se telo resetuje.

Ovo je odličan trenutak za detoksikaciju tela i uma, za vežbanje joge, meditaciju i vođenje dnevnika.

Što se više okrećete prema "unutra" i fokus stavljate na svoju intuiciju, to ćete više moći da verujete sebi kada dođete u neku situaciiju u kojoj ćete morati da donosite odluke. Vežbajte zdrav skepticizam i prepustite se svim vrstama istraživanja.

Zemljani znaci: Bik, Devica, Jarac

Zemljani znaci bi tokom retrogradnosti Neptuna mogli da se osećaju snažno među prijateljima i članovima porodice. Vi ste pravi primer pouzdane i praktične osobe.

Ali to ne znači da uvek vi morate da budete tuđa zaštita i potpora, možda ćete sada osetiti da je vreme da se odmorite i više brinete o sebi.

Usredsredite se malo na sebe, okrenite se kreativnosti. Posvećena duhovna praksa je za vas ključna u ovom periodu.

Vazdušni znaci: Blizanci, Vaga, Vodolija

Retrogradnost Neptuna će vam zadati najvažniji zadatak koji se odnosi na iskrenost. Budite iskreni prema sebi, zapitajte se šta sve u životu ignorišete. Koje probleme posmatrate kao najteže?

Probajte sada da pronađete svoje odgovore i osvestite ih. Slušajte druge i obratite pažnju na ono što se nikada ne izgovara u vašem prisustvu, u odnosu na one reči koje se govore.

Obratite pažnju i na svoje snove - oni bi mogli da sadrže važne poruke.

Vodeni znaci: Rak, Škorpija, Ribe

Vodeni znaci će tokom perioda retrogradnosti osetiti kako se njihova intuicija povećava i izoštrava.

Ipak, možda nećete verovati svom unutrašnjem čulu jer bi vas ovaj retrogradni period mogao da vas dovede do mnogih sumnji, pa čak i u sebe.

Samoprihvatanje i ljubav biće osnovne lekcije koje ćete naučiti u ovom periodu. Radite na tome da budete empatičniji i da prihvatate tuđe emocije, i pokušajte da ne dozvolite da vas preplave. Ako budete ostali sigurni u sebi, nećete biti potreseni.

Takođe, odmorite se od vesti i sav fokus usmerite na svoju dušu.

Tekst: K. M.

Izvor: Telegraf

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije