Vladavina Jarca je trajala od 20. decembra do 22. januara, ali Jupiter, planeta sreće i dobre sudbine, u znaku je Jarca sve do 19. decembra 2020. godine.

Jupiter kao vladar devete kuće zapoveda slobodnim, otvorenim Strelcem i obrazovanjem.

Strelac je horoskopski znak koji nas uči da prihvatamo svetovni pogled na različite teme, dok Jupiter pomaže da pokrenemo naše interese. Jupiter je ujedno i planeta sreće.

Ne samo da pomaže da ostvarimo ciljeve, već može da obezbedi da vaši napori u ljubavi ne propadnu. Jarac je sam po sebi motivisan i odlučan u tome da uspe. Bilo da je reč o profesionalnom, ličnom ili romantičnom životu, Jarac je će vam pomoći da postignete nešto veliko.

Sad kad je i Jupiter uključen, ove godine imate još veće šanse da dobijete sve što želite. Mislite na Jupiter kao na vetar u leđima. A jarac je brod koji vas sve više i više pomera, a Jupiter je dodatni podsticaj koji da postignete cilj.

Moguće da ćete morati da rizikujete čak i ako nisite sigurne gde ćete završiti kad godina prođe - ali sada je vreme da verujete u sebe.

Na ljubavnom planu, može biti zastrašujuće ući u novu vezu ili se obavezati na trenutnu vezu, a da ne znate tačno što će se dogoditi. Ne potcenjujte spoj Jupitera i Jarca za to vreme.

Iako je Jarac mnogo stabilniji od znatiželjnog Jupitera, ovaj spoj je sve što vam treba za ljubavni život.

Bez obzira na to na šta ste se usredsredili tokom ove godine, Jarac će vas sigurno voditi u potrazi za najboljim JA. I ove godine možete ostvariti svoje ciljeve.

Jupiter i Jarac samo su bonusi uz već neverovatan život koji vodite. Stoga, verujte sebi!

Ova 4 horoskopska znaka najviše će profitirati od Jarca i Jupitera.

Lav

Kako biste pronašli ljubav dok je Jupiter u Jarcu, morate se odreći svog ponosa. Jupiter aktivira vašu šestu kuću blagostanja do decembra 2020. godine.

Očigledno je da volite kontrolu, a ko vas poznaje, zna da ste tamo gde jeste u životu, jer preuzimate odgovornost na sebe.

Takav je i vaš ljubavni život. Kada se odlučite za početak veze, pripremite se za uspeh. Odustati od kontrole nije lako, ali pomislite na prirodni nagon i motivaciju Jarca kao na vetar u svoja jedra. Ne treba vam motor da vas dodatno gura. Pustite i uživajte tamo gde vas vodi ljubav. Usredsredite se na emocionalne i intelektualne veze koje trenutno imate s drugima.

Vaga

Morate da rizikujete. Jupiter aktivira vašu četvrtu kuću samopouzdanja do decembra 2020. godine.

Jarac će ove godine biti vaga koja čini vaš ljubavni život fenomenalnim. Možda već imate ideju šta želite u životu kad je ljubav u pitanju, ali Jarac je horoskopski znak koji će vam pružiti dodatni zamah da to i učinite.

PageBreak

Kad je u pitanju ljubav, vi ste već odani i voljeni; znate šta je potrebno da bi veza trajala. Dok je Jupiter u Jarcu primitićete više mogućnosti za zalaganje i donošenje konačnih odluka za svoju budućnost. Može vam možda biti teško izići iz svog neodlučnog prostora u glavi, ali kako energija jarca utiče na vas ove godine, imaćete više sreće da pronađete ljubav.

Škorpija

Pratite svoje srce. Jupiter aktivira vašu treću kuću komunikacije do decembra 2020. godine. Jarčeva odlučnost da uspete i motivacija, u kombinaciji sa laserskim fokusom, učiniće ovu sezonu punu ljubavi.

Budući da razumijete vrednost napornog rada i predanost stvarima koje su vam najvažnije, pomislite na Jarca kao na dodatnu podršku koja vam je potrebna da se određene stvari dogode.

Ove godine ćete primetiti snažnu, pokretačku energiju koja vas okružuje. To je uticaj Jarca - i otvara sve vrste vrata prema ljubavi. Što god poželite za vreme ovog tranzita Jupitera u Jarcu - to ćete ostvariti.

Ribe

Sanjajte velike stvari kako biste pronašle ljubav dok je Jupiter u Jarcu. Jupiter aktivira jedanaestu kuću prijateljstva do decembra 2020. godine. Vi ste sanjar zodijaka. Imate toliko snova o tome što je potrebno da biste voleli. Međutim, nije uvek lako pokrenuti ove snove.

Za vreme Jupitera u jarcu to će se promeniti. Zamislite Jarca kao svog ličnog ljubavnog gurua. Ovaj horoskopski znak zna kako će se stvari odvijati. Dok ćete ti i dalje biti mozak operacije, Jarac će biti onaj koji očituje vaše najveće želje u stvarnosti. Pod uticajem Jarca verovatno ćete imati puno sreće u ljubavi. Već znate kakvu vezu tražite.

Izvor: Stil / Miss7.24.sata.hr