Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP ZA JUPITER U JARCU: 4 znaka koji će imati sreće u ljubavi sve do kraja 2020. godine!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Vladavina Jarca je trajala od 20. decembra do 22. januara, ali Jupiter, planeta sreće i dobre sudbine, u znaku je Jarca sve do 19. decembra 2020. godine.

Jupiter kao vladar devete kuće zapoveda slobodnim, otvorenim Strelcem i obrazovanjem.

Strelac je horoskopski znak koji nas uči da prihvatamo svetovni pogled na različite teme, dok Jupiter pomaže da pokrenemo naše interese. Jupiter je ujedno i planeta sreće.

Ne samo da pomaže da ostvarimo ciljeve, već može da obezbedi da vaši napori u ljubavi ne propadnu. Jarac je sam po sebi motivisan i odlučan u tome da uspe. Bilo da je reč o profesionalnom, ličnom ili romantičnom životu, Jarac je će vam pomoći da postignete nešto veliko.

Sad kad je i Jupiter uključen, ove godine imate još veće šanse da dobijete sve što želite. Mislite na Jupiter kao na vetar u leđima. A jarac je brod koji vas sve više i više pomera, a Jupiter je dodatni podsticaj koji da postignete cilj.

Moguće da ćete morati da rizikujete čak i ako nisite sigurne gde ćete završiti kad godina prođe - ali sada je vreme da verujete u sebe.

Na ljubavnom planu, može biti zastrašujuće ući u novu vezu ili se obavezati na trenutnu vezu, a da ne znate tačno što će se dogoditi. Ne potcenjujte spoj Jupitera i Jarca za to vreme.

Iako je Jarac mnogo stabilniji od znatiželjnog Jupitera, ovaj spoj je sve što vam treba za ljubavni život.

Bez obzira na to na šta ste se usredsredili tokom ove godine, Jarac će vas sigurno voditi u potrazi za najboljim JA. I ove godine možete ostvariti svoje ciljeve.

Jupiter i Jarac samo su bonusi uz već neverovatan život koji vodite. Stoga, verujte sebi!

Ova 4 horoskopska znaka najviše će profitirati od Jarca i Jupitera.

Lav

Kako biste pronašli ljubav dok je Jupiter u Jarcu, morate se odreći svog ponosa. Jupiter aktivira vašu šestu kuću blagostanja do decembra 2020. godine.

Očigledno je da volite kontrolu, a ko vas poznaje, zna da ste tamo gde jeste u životu, jer preuzimate odgovornost na sebe.

Takav je i vaš ljubavni život. Kada se odlučite za početak veze, pripremite se za uspeh. Odustati od kontrole nije lako, ali pomislite na prirodni nagon i motivaciju Jarca kao na vetar u svoja jedra. Ne treba vam motor da vas dodatno gura. Pustite i uživajte tamo gde vas vodi ljubav. Usredsredite se na emocionalne i intelektualne veze koje trenutno imate s drugima.

Vaga

Morate da rizikujete. Jupiter aktivira vašu četvrtu kuću samopouzdanja do decembra 2020. godine.

Jarac će ove godine biti vaga koja čini vaš ljubavni život fenomenalnim. Možda već imate ideju šta želite u životu kad je ljubav u pitanju, ali Jarac je horoskopski znak koji će vam pružiti dodatni zamah da to i učinite.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije