Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GODIŠNJI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA 2020: Rak ima ogromnu priliku u proleće, Lav ima šansu za selidbu

Godišnji horoskop za posao i novac za 2020. godinu - evo šta vas očekuje na polju karijere i finansija!

  Izvor: Foto: Shutterstock

OVAN

Ovan će uspeti da osvoji neka visoka dostignuća u kreativnom polju, kao i da potpuno odbaci ono što je nekada sprečavalo njegovu karijeru. Na proleće ćete dobiti sve što ste želeli početkom zime. Čak i manji rizik i avantura biće prebrođeni, ako postupite pažljivo. Ne odustajte od novih projekata, budite sigurni, dozvolite sebi malo više nego ranije. Vidite svetlo na kraju tunela, zašto da ne. Ovo je stvarnost, a ne fikcija, piše Conoplja news.

Ovnovima se savetuje da u 2020. godinu uđu oprezno. Treba dobro da razmislite o kolegama sa posla i klijentima u koje imate poverenja. Do 6. januara razumevanje tuđih motiva biće blagoslov za vas. Do 21. januara trebalo bi da ćutite na sastancima. Jasnoću u vezi vaših sopstvenih strategija omogućeno vam je da vidite kroz strategije drugih.

U februaru vam prijaju rizici vaših ličnih projekata kao i nekih grupnih odluka. Identifikujete se sa svojom kompanijom i da li volite svoj posao ili ne, ne bi trebalo da bude važno posle 20-og. Na kraju zime i februara, Ovan će sebi dozvoliti ne samo ugodnu, već i korisnu kupovinu u smislu nekih nabavki. Artikle možete kupiti sa značajnim popustom.

Početkom marta dobićete zanimljive ponude od prijatelja koji su dugo držali posao za sebe. Suprotno očekivanju, Ovnovi će dozvoliti da promene principe i potpišu unosan ugovor. Nemate problema sa finansijama, pa možete tumarati okolo. Oko 21. marta otvaraju vam se mogućnosti, podstičući vaš istinski potencijal. Nagrade i dugo očekivane promene u karijeri vam dolaze na put, budite spremni da ih uzmete. Uradite sve što možete tokom aprila, ostavljajući vam na raspolaganju kritične odluke koje samo vi možete da donesete. Možda ćete naići na neku vrstu otpora 19. ili 20. aprila, ali tako će biti i sa svima drugima.

Prihodi vam dolaze između 17. i 21. maja. Razmislite više o ulaganju a manje o trošenju. Očekujte kadrovske smene kada dužnosti na poslu budu redefinisane u drugoj nedelji juna. Zvezde vas u 2020. godini upozoravaju na rizične poduhvate u koje možete da uključite neke autsajdere.

Potpuno ćete se naći na udaru pohlepe i lakovernosti, što će dovesti do gubitka ne samo sredstava, već i poslovnih veza. Uzmite u obzir da ako izgubite korak u maju ili junu, niko vam ne može pomoći. Čak ni prijatelji i kolege sa kojima dugo godina sarađujete.

Stvari idu gotovo predobro u leto. Lična osećanja vam ometaju racionalne odluke između kraja juna i sredine jula. Do 23. jula skupite svoje resurse i nastavite napred. U leto 2020. godine Ovan će pokazati neviđenu velikodušnost prema prijateljima ili rođacima. To je lepo, ali može negativno uticati na finansijsku situaciju do kraja godine.

Žalbe i nezadovoljstvo u firmi kao i konkurencija možda vam u početku nisu važni, ali industrija i javno mišljenje imaju sve veću težinu krajem avgusta. Oni koji ne mogu sebi da priušte svoja pravila moraju da igraju kako knjiga kaže. Računovođe i savetnici izdaju svoja upozorenja u septembru, pa ih pažljivo saslušajte. Budite osoba koja ima smisla za neki rad za opšte dobro, zarad poslovne karme svih.

Odbacite sve svađe nakon 23. septembra, pošto su u pitanju vaš napredak i profit. Nalet iznenadne inspiracije u vezi karijere i posla dolazi vam oko 14. oktobra vodeći vas kroz inače teška vremena. Možda ćete raditi sami do sredine novembra, ali to ne znači da ste bez saveznika. Udaljeni saradnici priskače vam u pomoć krajem novembra, još jednom dokazujući snagu vašeg položaja.

Ne budite previše uznemireni ako neki ugovor potkraj novembra 2020. krene nadole. Vaša individualnost i snalažljivost i te kako će biti od koristi tokom sezone praznika koja toliko utiče na poslovni svet.

Kada je novac u pitanju, savetuje vam se da se držite štednje, kao i jasno planiranog budžeta. Ne bi trebalo doći do toga da se suzdržavate od nekih elementarnih stvari kao i da odustajete od užitaka ali nepotrebno trošenje neće vam dati poverenje u budućnost. Neočekivani profit u jesenjem periodu može značajno ojačati vašu materijalnu situaciju. Ovo može biti neko nasledstvo ili neki veliki dobitak. Samo ne zaboravite da pomognete starijim rođacima, kao i da sebi postavite ostvarive ciljeve. Kao i deca, trošićete više nego što vam treba, ali dobrobit onih koje volite je najdragocenija.

Zvezde vam obećavaju dostojan profit krajem jeseni, ali bolje je da ga odložite za praznike. Ne pokušavajte da uzmete zajam. Preporučljivo je zaobići sve ćorsokake i opasne situacije kako ne biste bili zavisni od dobrostojećih pojedinaca i banaka.

BIK - posao i novac u 2020. godini

Ovo je odlična godina za Bika koji su uključeni u poslove, a ne u spletke. Konkurencija je možda jača i pametnija nego što mislite. Što bolje razvijte poslovne planove nakon kojih možete započeti potpuno novi život.

Zvezde vam 2020. godine savetuju da opreznije potpisujete dokumenta kako ih kasnije ne bi morali menjati. Inicijativa će pomoći onima koji su već preuzeli vodeću ulogu u proleće i ne propuštaju mogućnosti u komercijalnoj sferi. Biće dovoljno novca, ali najveći deo moraće da se potroši na potrebe porodice. Ne budite lenji, ne trpite sumnje, već uzmite sve što nude uticajni prijatelji ili poslovni partneri.

Takođe vam se savetuje da ostavite dovoljnu količinu novca koja će vam dati sigurnost i poverenje u budućnost. To ne znači da ćete provesti čitav period u štednji za nevolju, ali ne bi trebalo da preterate u trošenju novca. Bićete ohrabreni da nastavite u vašem poslu i biće moguće pronaći dodatne izvore prihoda. A takođe i da otvorite sopstveni biznis ako već niste. Šesto čulo će vam reći u kom pravcu treba da idete.

Naučiti Bika praktičnosti, to nije laka ideja. Bikovi će morati sami da reše materijalne probleme da ne bi bili u negativnom saldu. Morate planirati svaki dan da ne biste premašili budžet jer ćete sami sebi kvariti raspoloženje. Moguće je računati na podršku rođaka, ali nikad se ne zna šta može biti.

Prepoznajte pozitivan trend u januaru i krenite napred, dok se ostali još uvek bave praznicima. Ponašajte se kao da znate šta radite. Uhvatite zalet koji će vas provesti kroz krizu samopouzdanja koja bi mogla uticati na vaš rad od 21. januara do 19. februara.

Ako nadređeni ili podređeni računaju na vas, ovo nije pravo vreme da pokažete slabost. Od 20. februara stvari se okreću na bolje i uživajte u dve nedelje iracionalne raskoši. Do 7. marta vraćate se ustaljenom poslu.

Krajem marta možete da letite visoko. Drugi će vam dati dobru ideju za biznis početkom aprila. Imate snagu i mozak za neverovatan genijalni potez 19. i 20. aprila. Od tada očekujte mesec dana kada će vas podržati klijenti i potvrđivanje vaših ideja koje su se sve okupile na jednom mestu, piše 

Pregovarači i specijalisti jačaju vašu poziciju posle 17. maja, omogućujući vam da se opustite i uživate u vožnji poslovnim svetom. Do 10. juna razmislite o važnoj poslovnoj politici.

Timski rad postaje važan kako se bliži kraj polovine godine. Od 22. juna činite tako da svima bude prijatno, a do 29. pratite svaki ugao. U početku nema ničeg lošeg u tome, ali olakšajte upravljanje posle 23. jula. Prve tri nedelje avgusta 2020. doneće ili prekid borbe u vezi nekog start up-a ili neke nove ideje. Iznesite svoje mišljenje pre 30. augusta.

Iako jesen nije uvek vaša jaka sezona, potencijal je ove godine ogroman. Između 14. i 28. oktobra, možete iskoristiti svoje znanje kao i nagomilano iskustvo. Prođite kroz novembar držeći sve čvrsto u ruci.

Intenzivno rivalstvo među konkurencijom koje započinje krajem novembra moglo bi se završiti udruživanjem oko 22. decembra. Već od sledeće godine možete početi sa svojim idealnim poslom. Koji bolji poklon možete sebi da date od toga?

Zvezde vam u 2020. godini preporučuju izbegavanje kockanja i prevara. Ovde vas čekaju takve opasnosti na koje možete da se nasučete, da nećete imati vremena da se osvrnete, ostaćete "bez pantalona" i bez posla. U osnovi, moraćete raditi danju i noću kako biste sredili svoju finansijsku situaciju.

Ova godina će za poslovne ljude biti u redu ako se ne plaše konkurencije i ako komuniciraju s njima o aktuelnim pitanjima. Sve što ste planirali može da postane stvarnost, zato se ne stidite i preduzmite inicijativu. Budite oprezni. Imajte na umu da nepošteni ljudi ne spavaju mirno.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije