Horoskop za drugu polovinu 2019. godine - hoće li vas zvezde voditi lepim, mirnim putem ili onim malo izazovnijim!

Ovan

Od sada, godina će biti sjajna. Čeka vas divno razdoblje. Znate koji su vaši ciljevi i sada, možete ići napred i sve ćete ih postići.

Bik

2019. možda neće biti previše prijatna za vas. To vas može frustrirati. Prihvatite savet vama bliskih ljudi. Oni mogu da imaju značajan uticaj na vaš život.

Blizanci

Čeka vas mnogo prepreka. Ne brinite i nemojte misliti da ništa ne možete da savladate. Vi samo morate da kontrolišete svoje emocije i da znate igru ​​koju igrate. Znate koji korak treba preduzeti da biste išli u pravom smeru.

Rak

Najbolje tek dolazi, ali morate da napravite izbor. Jeste li spremni na žrtvu koju je potrebno podneti? Možda morate prekinuti sa starim prijateljstvom ako je postalo otrovno, piše Conscious reminder. Odlučite sami.

Lav

Finansije će biti vaš glavni fokus tokom ove godine. Neki dugovi su razrešeni i budžet će porasti. Nemojte odustati od teškog rada – doneće vam ogromne koristi.

Devica

Ostatak ove godine doneće vam spoznaju da treba da budete zahvalni. Verujete da su vam podeljene loše karte, ali sada ćete shvatiti da je sve to bilo u redu. Cenićete svoj život i pokazaćete ljubav prema ljudima koji su celo vreme stajali uz vas.

PageBreak

Vaga

2019. biće puna borbe za vas. Da, to neće biti čisto, ali na kraju će vam pomoći da iz toga izađete bolji. Promene koje ćete napraviti u ovom razdoblju doneće uspehe u budućnosti. Sve što treba da učinite je da napredujete s optimizmom i perspektivom rasta.

Škorpija

2019. će doneti promenu. Idete u novu avanturu. Da, zastrašujuće je, ali sve što treba da učinite je da skupite hrabrost i krenete napred. Nemojte stati.

Strelac

Upoznaćete nove ljude koji će vam dati novu perspektivu života. Nemojte to da odbacite. Učite iz toga. Tokom ovog leta možete se baviti aktivnostima koje će vam neizmerno dugoročno pomoći.

Jarac

Kreativnost u ovom razdoblju postaće vaše srednje ime. Ideje se samo množe u vašem umu. Sve što treba da učinite je napravite neke promene u svom životu kako biste ga učinili značajnijim.

Vodolija

Niste imali dovoljno samopouzdanja, ali sada će se stvari promeniti. Sve što treba da učinite je da izađete iz svoje “školjke”. Izrazite ono što želite ljudima. Hoće li to biti dobro ili loše, u potpunosti će zavisiti od vas.

Ribe

Ova godina će u vaš život doneti malo zbrke. Biće haotično, ali postoji dobra stvar u tome. Možda ćete sresti nekoga koga niste dugo vremena videli i ko vam je nedostajao. Osim toga, shvatićete ko ste. Konačno. Budite pozitivni i osvojite ostatak godine hrabro i odlučno. Živeli.

Izvor: Atma