Leto i ljubav dobro idu zajedno, a ove godine za neke horoskopske znakove nadolazeći meseci biće u tom raspoloženju.

Bili u vezi ili solo igrači, razne pozitivne prilike ovog leta otvoriće se za ovih pet znakova:

Ovan

Ovnovi su jedva su dočekali vruće dane, a upravo takav biće i njihov ljubavni životom tokom leta. Po pitanju ljubavi sve će biti kako ste hteli - vaše zamisli i želje će se ispuniti. Slobodni Ovnovi u avgustu će upoznati osobu s kojom će se posebno povezati.

Bik

Bikovima u vezi stiže novi talas energije i svežine, a slobodni će doživeti puno strasti i uzbuđenja s jednom osobom. Sada je pravo vreme da mislite na svoju budućnost i odredite u kojem smeru želite da idete. Osim uživanja u ljubavnim prilikama, Bikovi će se na leto opustiti i napuniti baterije.

Blizanci

Slobodni Blizanci ovog leta počinju ljubavnu romansu koja se može pretvoriti u nešto ozbiljno ako to požele, a oni u vezama uživaće u strastvenoj i romantičnoj priči. Pred ljudima rođenima u ovom znaku je vreme donošenja važne odluke, a letnji meseci idealni su za promišljanje o tome što zaista žele. Kada shvatite što je to, slobodno hrabro krenite u nove pobede.

Devica

Device će senzualnost lansirati među oblake. Solo igračicama u život će doći neko ko će ih potpuno osvojiti pa su šanse za letnju romansu, i kasnije vezu, otvorene.

Jarac

Slobodni Jarci ovog leta naći će svoju ljubav, a oni u vezama suočiće se s velikim iskušenjima. Ipak, ovaj znak nije sklon varanju pa to neće biti povod svađe. Važno je da ne dopustite svojim nesigurnostima da preuzmu kontrolu nad vama tokom letnjih meseci, radije potražite savet prijatelja ili bliskog člana porodice.

Izvor: Kurir / Index.hr