DNEVNI HOROSKOP ZA 31. MART 2021: Nervoza, pad imuniteta i jedno veliko ljubavno razočaranje

Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde poručuju!

Shutterstock

Dnevni horoskop za 31. mart 2021. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

Posao: Nadahnuti ste za jedan vrlo kreativan posao. Taj posao bi trebalo da vam predstavlja put ka daljem uspehu. Verovatno ćete sebe da promovišete. Ljubav: Ako je bilo nekih svađa ili koje se često dešavaju, u dobrom ste aspektu. Danas konačno pomirenje. Gledajte da ostane tako. Zdravlje: Sport, priroda je dobra za oporavak.

BIK

Posao: Poslovi nekretnina su karakteristični za današnji dan. Ukoliko želite da kupite, imaćete više sreće, ali i zaradu. Naći ćete po povoljnim cenama objekat koji vam je potreban. Ljubav: Zapostavljate partnera što zbog posla, što zbog nekih vaših bubica. Budite sa voljenom osobom što više.  Zdravlje: Nazeb, prehlada.

BLIZANCI

Posao: Angažovani ste na više strana. Vama odgovara kada radite dva posla. Pravi ste Blizanac. Ništa, ako nije duplo. Ljubav: Partner je nezadovoljan vašim hladnim ponašanjem. Taj stav imate često. Morate tu svoju samoživost da smanjite ili ste toliko u suštini stidljivi da se krijete iza maske. Zdravlje: Proverite urogenitalni trakt.

RAK

Posao: Odličan da za novac. To vam je najpotrebnije. Imate sve izglede da budete uspešni i nekim čudom da zaradite iznenada dobro. Ljubav: Jedna osoba iz znaka Ribe vam se sviđa. Želite je pored sebe. Izgledaće kao romatičan susret, ali ta osoba vama nije naklonjena. Zdravlje: Proverite imunitet.

LAV

Posao: Mesec u kvadratu, lošem aspektu sa Jupiterom. Srećni ste jer radite važan posao, ali pazite na zaradu i kako dogovarate cenu za svoj rad. Ljubav: Dobar dan za iskrenu i strastvenu ljubav. Vodolija, Devica ili Ovan su najbolji izbor u današnjem danu. Najbolje i najefikasnije slaganje. Zdravlje: Dobro se osećate ukoliko ste zadovoljni svojim radom.

DEVICA

Posao: Dobro procenjujete svaku situaciju u kojoj se nađete, a kako i ne biste. Imate prirodnu inteligenciju, elokventnost, druželjubivost, vrednoću - to su prave osobine jedne Device. Ljubav: Niste zadovoljni emotivnim položajem danas, osećate hladnu emociju od strane partnera. Pokušajte da se približite na neki blag način voljenoj osobi. Zdravlje: Nervozni ste zbog nedostatka emocija.

VAGA

Posao:Posao sa prijateljem koji je rođen u znaku Lava. Dolazi iz inostranstva, a vi mu morate pokazati ceo plan rada koji vas pomalo opterećuje. Ljubav: Mislite na sve oko sebe. Ponekad zapostavljate voljenu osobu na uštrb drugih. To nije dobro, jer možete da izgubite ljubav, što zbog ljubomore partnera, što zbog vaše sujete da uvek blistate pred drugima. Zdravlje: Problem sa grlom.

ŠKORPIJA

Posao: Često vas iritiraju osobe koje sve gledaju olako. Niste naučili da na lak način zarađujete i dobijate. Volite preciznost i tačnost, i posvećeni ste onome što radite. Zbog toga možete imati upravo konflikt sa osobama koje nisu previše radne i vredne.
Ljubav:
Partner je pomalo naporan. Želi preteranu pažnju. Sada vas to opetrećuje. Želite da se povučete, ali to nije dobro, niti se preporučuje. Trudite se više oko voljene osobe. Zdravlje:Opustite se.

STRELAC

Posao:Mesec ide ka vašem znaku, može vam doneti samo uspeh u inostranstvu. Gledajte da sve te aspekte ostvarite kako u današmnjem danu, tako i u narednim danima. Ljubav: Emotivna veza sa Lavom ili Ovnom bi trebalo da cveta. Vi se vatra, dosta ste slične energije, zbog toga možete da uspete u zajednici. Jednostavno, krasi vas volja. Zdravlje:Dobro se osećate.

JARAC

Posao: Novac drugih, kaže aspekat. Potreban vam je kredit, finansijska pomoć koju ćete naći ako potražite Lava ili Strelca kao prijatelje. Ljubav: Tajne ljubavi su uvek izvesne. Opet ste u nekoj vezi gde morate da se krijete. Verovatno je to Bik u znaku.
Zdravlje:
Žene neka obrate pažnju na vene, muškarci na srce.

VODOLIJA

Posao: Poslovno ste vezani za partnera koji vas uslovljava. On pripada grupi fiksnih znakova, poput vas, ali je njegova posesivnost mnogo veća. Istaknut osećaj moći i autoriteta. Ljubav: Manje promene u izboru. Sada vam se dopada jedan Strelac, do juče je bio Lav. Često menjate mišljenje, ali to je dobro. To je prava Vodolija koja voli uvek nešto novo. Zdravlje: Problem sa jetrom.

RIBE

Posao: Niste spremni da nešto odmah promenite. Potrebno vam je vreme. Uživajte u tome što radite, podstičete i one pored vas da budu kreativci. Ljubav: Osoba sa posla vas želi. To je Rak - umiljat, tih, ali pun emocija, ili Škorpija - vatra koja je skrivena. To su osobe koje mogu da vas pokrenu.  Zdravlje: Dobro se osećate kako dan ide ka svom kraju.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

 Izvor: Lepa&Srećna