Ovan

Profesionalne šanse koje ste smatrali zatvorenim mogle bi se ponovo otvoriti i poboljšati vaše finansije. Potrebno je puno diplomatije u odnosima sa prijateljima i porodicom.

Bik

Uz naporan rad ostvarićete sve profesionalne ciljeve. Moguća je sreća u igrama na sreću, ali budite oprezni. Porodični odnosi će biti prijatni, iako može doći do manjih nesuglasica sa partnerom.

Blizanci

Na poslu se mogu pojaviti problemi, pa proverite sve dospele račune da izbegnete neprijatna iznenađenja. Ipak, porodična atmosfera će ostati dobra, iako prijatelj može doneti loše vesti.

Rak

Kontrolišite impulsivnost u poslovnom polju, jer vas očekuju povoljni dogovori. Ljudi bliski vama pokazaće emotivne potrebe koje bi trebalo da uzmete u obzir.

Lav

Vaše samopouzdanje i kreativnost pomoći će vam da napredujete u karijeri. Ipak, moraćete da promenite pristup u porodičnim pitanjima kako biste izbegli posledice.

Devica

Danas će na poslu biti uspona i padova, ali budite oprezni sa rizičnim ulaganjima. Ljubavni odnosi će biti skladni. Device treće dekade preumorne, ne planirajte ništa za vikend.

Vaga

Postaćete sigurniji u profesionalnim vodama, iako rezultati neće biti brzi. U porodici biste se mogli osetiti zanemareno, ali prijatelji će pružiti podršku.

Škorpija

Na poslu i finansijski očekujte promene, ali unutar normalnih granica. Bliski član porodice biće osetljiv, pa postupajte pažljivo. Uveče se opustite i zabavite.

Strelac

Profesionalni uspesi doneće finansijske nagrade. Partnerovo ponašanje može da vas zbuni, pa budite strpljivi. Za dame rođene u ovom znaku, moguća neočekivana poruka. 

Jarac

Pazite na profesionalne zadatke koje ne razumete u potpunosti. Mogući su dodatni prihodi ili nagrade. Porodične nesuglasice mogu nastati zbog različitih stavova.

Vodolija

Pozitivne promene na poslu doneće i finansijski boljitak. Rešićete nesporazume sa prijateljima, a vaša društvena aktivnost će porasti.

Ribe

Vaša karijera i prihodi su u porastu, ali ne brzajte s odlukama. Možda je vreme da preispitate prijateljstva. Ljubavni odnosi biće izuzetno povoljni.

Pročitajte i koji horoskopski znaci nikad ne varaju svoje partnere. 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.