OVAN

Danas osećate frustraciju zbog posla i preuzimate odgovornost za različite situacije. Takav stav će izazvati napetost među kolegama, ali uveče će se atmosfera popraviti, pa ćete moći da se opustite i zaboravite na izazove.

BIK

Danas ćete blistati u društvu prijatelja, a jedna osoba iz vašeg okruženja počinje da vam znači više nego što ste očekivali. Možda se u vama bude nova romantična osećanja koja niste ni slutili.

BLIZANCI

Povratak voljene osobe iz inostranstva ispuniće vam srce radošću. Isplanirajte zajedničke aktivnosti i posetite omiljena mesta kako biste zajedno stvorili nezaboravne uspomene.

RAK

Neočekivani događaj mogao bi da bude znak sreće u ljubavi, ali pre nego što krenete "u napad", proverite da li je druga osoba na istoj talasnoj dužini kao i vi. 

LAV

Danas imate potrebu da dominirate u svom okruženju, što bi moglo da izazove probleme. Pokušajte da ublažite stav kako biste zadržali harmoniju i saradnju u timu.

DEVICA

Ovo je idealan trenutak da se posvetite svom partneru i nadoknadite vreme koje ste proveli distancirajući se od njega. Romantične energije su na vašoj strani, iskoristite ih da pokažete prava osećanja.

VAGA

Prilike za finansijski ili profesionalni napredak izlaze na videlo, možda čak i preseljenje u drugi grad. Takođe moguće je da ćete otkriti interesovanje za novu oblast koja će vam otvariti nove puteve u karijeri.

ŠKORPIJA

Sanjate o velikim promenama i pravite planove za budućnost. Možda pronađete osobu koja će vam pružiti važan savet, ali ne zaboravite da prava promena mora doći iznutra.

STRELAC

Nalazite se pred važnom odlukom. Iako ste u dilemi, zvezde vam pružaju jasnu viziju o najboljem koraku napred, kako za vas, tako i za vašu porodicu.

JARAC

Prijatelji vas podržavaju u situacijama vezanim za dom i porodicu. Osećate da imate "vetar u leđa" u svakom trenutku, a veče donosi važne razgovore o budućim planovima.

VODOLIJA

Za mnoge Vodolije danas je uzbudljiv dan na poslu. Kolege su vrlo raspoložene za saradnju i prijateljski nastrojene, pa iskoristite priliku da ostavite dobar prvi utisak i predstavite svoje ideje.

RIBE

Danas stižu dobre vesti na finansijskom planu. Moguće je da pronađete novi izvor prihoda ili započnete saradnju sa klijentima iz inostranstva, što će vam doneti dodatni priliv novca.

Pročitajte i koji horoskopski znaci nikad ne varaju svoje partnere. 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.