OVAN

Uspećete da preokrenete nepovoljnu situaciju na poslu u svoju korist. Održavajte konzervativan stav prema novcu i ne rizikujte nepotrebno. Razumevanje sa porodicom i prijateljima biće savršeno.

BIK

Hvata vas nesigurnost, pa i očajanje, ali shvatite da je to samo jedan od onih loših dana. Ova situacija će biti samo privremena. Ne narušavajte atmosferu u svom domu, jer ćete u njemu pronaći potrebnu podršku.

BLIZANCI

Dan neće biti naročito povoljan na profesionalnom planu, iako će se na kraju desiti blago poboljšanje. U prijateljskim i emotivnim odnosima biće stalnih uspona i padova. Ako budete iskreni prema sebi, priznaćete da ste negde pogrešili.

RAK

Danas će vam sreća biti na strani na profesionalnom planu ako ne propustite dobru priliku koja će vam se ukazati. Vaš emotivni život takođe će biti zadovoljavajući, osim manjih nesuglasica s prijateljem.

LAV

Vaša nesposobnost da predvidite određene situacije mogla bi vam doneti probleme na poslu. Vaše komunikacione veštine biće odlične, omogućiće vam da proširite krug prijatelja. Moguće je da će se veče produžiti više nego što je preporučljivo.

DEVICA

Imaćete dovoljno energije da prevaziđete profesionalne prepreke koje vam se nađu na putu. Posao i društveni život će se savršeno uskladiti. U vašim emotivnim odnosima vladaće stabilnost. Budite oprezni u svojim komentarima.

VAGA

Moguće je da ćete se osećati preopterećeno na poslu i da će vam trebati velika doza strpljenja da biste ga završili. Porodica i prijatelji će vam pružiti mnogo podrške. Pokušajte da stvari shvatate mirnije, jer je to upravo ono što vam treba.

ŠKORPIJA

Vaši profesionalni poslovi, iako nesigurni, počinju da se pokreću iz zastoja. Vaša razdražljivost mogla bi izazvati sukobe sa kolegama. Na emotivnom planu pronaći ćete razumevanje koje vam je potrebno.

STRELAC

Ako se budete držali sigurnog puta, vaša profesionalna karijera će napredovati. Takođe bi bilo preporučljivo da bolje kontrolišete svoje troškove, jer postaju preveliki. U porodici mogu nastati manji problemi, ali bez većih posledica.

JARAC

Postići ćete značajan napredak na poslu, što će se uskoro odraziti i na vaš finansijski status. Bićete odlično raspoloženi, ali skloni nepromišljenim postupcima i preterivanju. Pokušajte da se kontrolišete i obratite pažnju na odnose sa partnerom.

VODOLIJA

Na profesionalnom i ekonomskom planu biće uspona i padova, ali dan će završiti sa blagom pozitivnom tendencijom. U prijateljskim odnosima možete se osećati pomalo izgubljeno i nesigurno. Komunikacija u porodici će biti dobra.

RIBE

Dan će biti povoljan na profesionalnom planu ako budete veoma pažljivi kako biste izbegli bilo kakve greške. Na emotivnom planu možete imati neprijatnosti izazvane ljubomorom nekog rođaka.

Pročitajte i koji horoskopski znaci nikad ne varaju svoje partnere. 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.