OVAN

Na profesionalnom planu, moguće je da će vam se otvoriti perspektive za koje ste mislili da su potpuno zatvorene, što će vam uskoro doneti i ekonomski boljitak. Biće vam potrebna velika doza takta u odnosima sa prijateljima i porodicom.

BIK

Iako uz napor, ostvarićete sve svoje profesionalne ciljeve. Postoji mogućnost da vam sreća bude naklonjena u nekoj nagradnoj igri. Dobra porodična atmosfera, ali postoji rizik od manje trzavice sa partnerom, koja neće biti ozbiljna.

BLIZANCI

Na poslu će se pojaviti više od jednog problema, pa bi bilo korisno da pregledate sve nedavno obavljene zadatke kako biste izbegli neprijatna iznenađenja. Prijatelj će vam poslati loše vesti, ali porodična atmosfera će biti dobra.

RAK

Ako ne reagujete impulsivno, vaša poslovna situacija će ići u pravom smeru, omogućavajući vam da sklopite povoljne dogovore koji će se brzo odraziti na vašu ekonomiju. Bliske osobe će vam pokazati emotivne potrebe na koje treba da obratite pažnju.

LAV

Vaše samopouzdanje i kreativne ideje pomoći će vam da daleko dogurate u svojoj profesionalnoj karijeri. Moraćete da promenite stav u vezi sa jednim porodičnim pitanjem, jer nečinjenje može imati negativne posledice veće nego što možete zamisliti.

DEVICA

Na poslu će se smenjivati pozitivne i negativne situacije, sa pretežno negativnim ishodom, zbog čega dan neće biti zadovoljavajući. Pazite se rizičnih investicija! Na emotivnom planu biće potpuna harmonija.

VAGA

Osećaćete se sigurnije u vezi sa svojim profesionalnim okruženjem, iako se to neće odmah odraziti na vaš nivo prihoda. Moguće je da ćete se osetiti zapostavljeno u jednom porodičnom pitanju. Imate lepu komunikaciju sa prijateljima, ali i prolaznu napetost sa partnerom.

ŠKORPIJA

Biće uspona i padova u vezi sa poslom i finansijama, ali ništa što se ne može smatrati normalnim. Jedan član porodice će biti izuzetno osetljiv, pa ćete morati da budete taktični. Preporučljivo je da se uveče opustite i zabavite.

STRELAC

Uspeh u profesionalnom životu, kroz pametne investicije koje će vam doneti brze i stabilne prihode. Stav vašeg partnera može vas zbuniti, pa možda nećete znati kako da reagujete.

JARAC

Pazite na profesionalno pitanje koje vam nije sasvim jasno. Postoje određene šanse da dobijete dodatni novac, možda u vidu nagrade. U porodičnom životu mogu se pojaviti tenzije zbog razlika u stavovima.

VODOLIJA

Doći će do značajnih promena u vašoj profesionalnoj aktivnosti, sve sa izrazito pozitivnim ishodom, što će povoljno uticati i na vaš finansijski položaj. Uspećete da izgladite nesuglasice sa prijateljem. Vaš društveni život će se intenzivirati.

RIBE

Vaša profesionalna karijera i prihodi su u dobrom stanju, ali biće bolje da idete na sigurno nego da previše rizikujete. Moguće je da je došao trenutak da se distancirate od nekoga ko se predstavlja kao prijatelj. Vaš ljubavni život izgleda veoma povoljno.

Pročitajte i koji horoskopski znaci nikad ne varaju svoje partnere. 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.