Ovan

Bićete fascinirani prirodnom lepotom oko vas i osetićete zahvalnost za čuda prirode. Možda ćete se suočiti sa nekim zdravstvenim problemima danas, ali boravak na svežem vazduhu će vas oporaviti. Ako ste u mogućnosti, krenite u prirodu, to će vam najviše prijati. Finansijska situacija će se poboljšati. Ne dozvolite da vas strah savlada i budite hrabri u suočavanju sa izazovima.

Bik

Partner bi mogao da vas iznenadi dobrom vešću, pa se pripremite unapred. Finansijska situacija izgleda obećavajuće. Večeras ćete biti zauzeti organizovanjem zabave i okupljanjem sa starim prijateljima. Zdravstveni problemi ne prolaze, ali su stabilni uz terapiju.

Blizanci

Danas vas može zadesiti finansijska kriza od koje dosta dugo strepite. Pomoć rođaka će biti dobrodošla. Ne podležite brigama, koliko god da ljubavni život deluje komplikovano. Pokušajte da rešite nesuglasice sa partnerom kroz iskren razgovor.

Rak

Izbegavajte nezdravu hranu danas, jer biste mogli da se namučite zbog stomačnih problema. Pazite na svoje izjave kako ne biste povredili nekoga. Provođenje vremena s partnerom ojačaće vašu vezu. Možete se nadati skoroj povišici.

Lav

Moguće tenzije između partnera, a solo Lavovi zrače magnetskom privlačnošću. U finansijskom pogledu, pazite da ne preuzmete previše obaveza. Uključivanje u neki fitnes program prijaće vam, ali budite oprezni ako već imate zdravstvenih problema. Pazite na sebe, ne startujte previše intenzivno.

Devica

Možda se osećate beznadežno, jer vam se čini da je sve protiv vas. Međutim, situacija se veoma brzo menja. Izbegavajte sklapanje dogovora sa kolegom, moguće su nezgodne posledice. Finansijski rast je na pomolu, ali ne odmah. Pazite na zdravlje, jer su mogući problemi. Vaš ljubavni život se poboljšava i uskoro možete očekivati dobre vesti od supružnika.

Vaga

Profesionalno, oni koji rade u organizacijama koje se bave socijalnim radom mogu očekivati unapređenje. Finansijski, zvezde su vam naklonjene. Svakodnevno učenje i usavršavanje igraće ključnu ulogu u oblikovanju vaše budućnosti. Zdravstveno stanje će se poboljšati, jer terapija počinje da daje rezultate.

Škorpija

U profesionalnom životu može vam biti poverena gomila novih obaveza, što bi moglo da izazove jak mentalni pritisak. Finansijski, osećaćete se sigurno, a i ljubavni život se poboljšava. Imate razloga za radost.

Strelac

Osećate se emocionalno nestabilno, muče vas privatni a i finansijski problemi. Vaš bivši partner možda će pokušati da se vrati u vaš život, pa budite spremni da se nosite sa takvom situacijom. Moguće je da ćete ući u partnerstvo ili dogovor.

Jarac

Najbolje je danas onim pripadnicima znaka koji još uživaju u studentskim danima, njihov trud će se isplatiti. Finansijski se ne može očekivati rast, ali možda razmišljate o promeni profesije ili pokušaju u novom polju karijere koji će doneti bolji status.

Vodolija

Novi projekat doneće vam veliki profit, što će ojačati vašu finansijsku situaciju. Dobri rezultati vaših prethodnih postupaka danas će se isplatiti. Zdravlje i finansije biće povoljni, ali je moguć sukob sa komšijom ili mušterijom, što može uneti gorčinu u odnos.

Ribe

Budite oprezni sa novcem, jer neko možda planira da vas prevari. Zdravstveno, neki akutni problemi mogli bi vas danas namučiti, pa se odmorite. Ljubavni parovi će provesti kvalitetno vreme zajedno. Studenti će imati stresan dan, jer će biti zauzeti završavanjem zadataka u poslednjem trenutku.

Pročitajte i koji horoskopski znaci nikad ne varaju svoje partnere. 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.