Ovan

Neočekivan susret sa starim prijateljem bi mogao da vas iznenadi i obraduje. Na profesionalnom planu, možda ćete se osećati preopterećeni mnoštvom obaveza i odgovornosti, ali finansijski podsticaji će vas motivisati da ne odustanete.

Bik

Verovatno ćete započeti razgovor sa nekim ko vam može pomoći u pravnim pitanjima. Neko blizak može vas izdati, što će vas duboko pogoditi. Želećete osvetu zbog te izdaje.

Blizanci

Ako ste razmišljali o ulaganjima, sada je pravi trenutak da okušate sreću, jer je povoljan dan u finansijskom smislu. Studenti će možda imati puno obaveza, ali članovi porodice pružiće im podršku u prevazilaženju stresa.

Rak

Na profesionalnom planu, vodićete novi projekat koji će doneti rast i finansijske dobitke. Finansijska stabilnost unaprediće i vašu mentalnu stabilnost, raste vam samopouzdanje.

Lav

Pratite redovno svoj kalendar zdravstvenih pregleda i preduzmite potrebne mere da se zaštitite od infekcija. Ako ste uključeni u pravne sporove, teret dokazivanja biće na vama. Kratkoročno će vam pomoći ako aktivirate kontakte na odgovarajućim pozicijama.

Devica

Budite oprezni sa papirologijom danas; postupite pametno i reagujte samo kada je potrebno. Finansijski, stvari će se okrenuti u vašu korist, a očekuje se i priliv velike količine novca.

Vaga

Ostanite smireni i pribrani, jer će neko iz vaše okoline možda pokušati da vas provocira. Možda će kritikovati vaš rad ili pokušati da vam snize radni moral, ali ne dozvolite da vas tuđe mišljenje nadvlada.

Škorpija

Uspećete, ali vam je potrebna hrabrost i samopouzdanje. Pokušajte da ostanete smireni i pozitivni i pažljivo donesite svaku odluku, izbegavajte ishitrene poteze.

Strelac

Mogli biste se osećati frustrirano i imati želju da odustanete. Uspeh je blizu, pa nemojte odustati nakon što ste već stigli ovako daleko. Očekujte dobro zdravlje danas.

Jarac

Izbegavajte nepotrebne rasprave sa partnerom jer bi to moglo narušiti vaš odnos. Sjajan je dan za studente koji planiraju dalje obrazovanje – mogu očekivati napredak.

Vodolija

Finansijska situacija će se popraviti, jer ćete dobiti povišicu. Ljubavni život će jačati. Danas biste mogli dobiti dobre vesti putem telefonskog poziva.

Ribe

Deca bi mogla imati zdravstvenih problema, pa se pobrinite da se dovoljno odmore. Očekuju se promene uskoro, zato se unapred pripremite da se prilagodite tim promenama.

Pročitajte i koji horoskopski znaci nikad ne varaju svoje partnere. 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.