OVAN

Danas vas okupira važna dilema, ali imate vrlo jasan pregled situacije pa ćete lako i brzo doneti ispravnu odluku. Stiže vam ili dobitak ili važna vest o poboljašnju finansijske situacije. Na emotivnom planu, uzburkane emocije, malo se osećate izigranim.

BIK

Odličan poslovni uspeh i rešenje problema koji vas je dugo mučio. Najava novosti u profesionalnom okruženju donosi vam brige, ali nemojte prerano da zamišljate muke tamo gde još ne znate da li će ih biti.

BLIZANCI

Naučite da malo čitate i između redova, pokušajte i da dođete do nekih indirektnih informacija, značiće vam dosta. Ne zanemarujte ni svoju porodicu ni sentimentalne obaveze. Muči vas višak kilograma.

RAK

Postavite se direktnije u profesionalnom okruženju, nemate razloga da prećutkujete probleme. U porodičnom životu vlada harmonija, uživate u opuštenim trenucima. Ako ste singl, očekujte interesantan poziv.

LAV

Vaši liderski kvaliteti će biti veoma naglašeni. Povoljan dan za nove projekte, jer je sreća na vašoj strani. U vašem ljubavnom životu biće suprotstavljenih pozicija, ali ćete se postarati da vaši kriterijumi preovladavaju.

DEVICA

Pažljivo proučite novi projekat pre nego što ga predstavite drugima. Akcenat dana biće na ekonomskim temama, a biće vam predstavljena prilika da povećate prihod. Jedva čekate povratak u porodični krug, dosta se umorni i napeti.

VAGA

Lična harizma i inicijativa biće odlučujući faktori vašeg profesionalnog uspeha. Na porodičnom nivou bićete iznenađeni koliko ćete lako postići ono što želite. U popodnevnim satima kupovina i kulturne aktivnosti će biti nagrađivane.

ŠKORPIJA

Okolnosti vas mogu naterati da donesete važne odluke koje će uticati na vašu porodicu. Izbegavajte komentare koji bi mogli biti pogrešno protumačeni. Ako budete iskreni prema partneru, sve će vam biti lakše.

STRELAC

Znaćete kako da ostvarite potrebnu saradnju u poslu. Iskušenje da napravite promene u svom životu najbolje je ostaviti za bolje vreme. Bićete puni novih ideja, ali nije sigurno da će vam one uopšte doneti sreću, naprotiv.

JARAC

Danas je povoljan dan za sve u vezi s novim projektima, a oni pripadnici znaka koji su početnici na nekom poslu imaju mnogo sreće. U ljubavnom životu, Jarca prati promenljiva sreća, malo stabilnosti bi mnogo više prijalo.

VODOLIJA

Spustite malo "nos" na poslu, timskim radom ćete postići bolje rezultate. Akcenat dana biće na ljubavi. Jedan prijatelj će možda izazvati probleme, može čak i da vas povredi bez loše namere.

RIBE

Budite što precizniji u poslovnoj komunikaciji, neke vaše izjave bi mogle da budu i te kako primećene. Povoljan dan je za finansijske transakcije, ako planirate veću kupovinu, idealan je trenutak.

Pročitajte i koji horoskopski znaci nikad ne varaju svoje partnere. 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.