OVAN

Nepredviđeni zastoj biće vam podsticaj da nešto promenite. Preduzmite to sa optimizmom, jer je pred vama važan zadatak koji će vam pružiti zadovoljstvo. U emotivnom i porodičnom polju preovladavaće smirenost.

BIK

Dan lepih uspeha, čemu će u velikoj meri doprineti vaša harizma i veština ubeđivanja. Ne shvatajte olako probleme prijatelja i pomozite im na bilo koji način. Prijatni trenuci sa partnerom, među vama vlada potpuno razumevanje.

BLIZANCI

Pokušajte da iskoristite svoj dobar zamah u poslovnim potezima, on će i u finansijskom smislu da da odličan efekat. Vaš društveni život će vam pomoći da ojačate veze sa nekim vama veoma sličnim. Večeras će ključ na porodičnom nivou biti nesebičnost.

RAK

Profesionalno i ekonomski težite ka stabilizaciji, ali morate kontrolisati sklonost da vam novac izmiče kroz prste. U vašem emotivnom životu može biti nekih malih zastoja, ali dobro razumevanje i zdrav razum će prevladati.

LAV

U vašem radu postoje otvoreni problemi koji će biti rešeni uz malo truda sa vaše strane. Uživaćete u stimulativnoj razmeni ideja sa članom porodice. Ne ostavljajte svoje sentimentalne odluke o promenama do sutra.

DEVICA

U profesionalnim stvarima, ne dozvolite da vas povuče nestrpljenje već sačekajte bolje vreme za donošenje odluke. Danas ne vidite stvari dovoljno jasno. Ako budete fleksibilniji u porodičnom životu, brzo će se uspostaviti dobra atmosfera.

VAGA

U profesionalnim stvarima preporučljivo je da ne žurite sa svojim procenama i da budete pažljivi prema drugima. Porodični život izgleda veoma povoljno. Podelite svoje slobodno vreme sa svojim najmilijima i podstaknite komunikaciju.

ŠKORPIJA

Dobar ton u razvoju njegove profesionalne aktivnosti, ali neće biti voljan da razume tuđa mišljenja i da saoseća sa njima. U prijateljskim odnosima neće moći da sluša ni druge. Pokušaj da se smirite u tihom okruženju može biti dobro rešenje za završetak dana.

STRELAC

U profesionalnom polju, borba između kontradiktornih osećanja može dovesti do iscrpljenosti. Nemojte se zavaravati i hladno analizirajte da li zaista želite da preuzmete više odgovornosti. Ne pokušavajte da nađete oduška u svom porodičnom okruženju, jer tu nećete dobiti odgovore koji su vam potrebni.

JARAC

U poslovnom smislu kao da idete unazad, ali zapravo će se ispostaviti da je to u vašu korist. Ne budite brzopleti, već tražite dobre tačke u promenama. Nemojte biti previše oštri prema članovima porodice i ne govorite nešto što bi moglo da ih povredi, čak i ako ste u pravu. Način komunikacije je važan.

VODOLIJA

Iako će u profesionalnim stvarima vaša jasnoća rasuđivanja biti odlična, treba imati na umu da duvaju loši vetrovi za ulaganja i, uopšte, bilo kakve druge troškove. Ako planirate večernji izlazak, neka to bude s partnerom.

RIBE

Sporo, ali sigurno napredovanje u profesionalnoj karijeri i mogućnost ozbiljnih nesporazuma sa partnerom ili kolegom. Vaše loše raspoloženje može da poremeti omunikaciju. Veče pogodno za intimnost i romantiku.

Pročitajte i koji horoskopski znaci nikad ne varaju svoje partnere.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.