OVAN

Svoj posao ćete obavljati bez problema ako ne pokušavate da se nametnete drugima. Provedite svoje slobodno vreme radeći neku aktivnost koja vam pomaže da se opustite.

BIK

Moraćete da budete realni u jednoj finansijskoj stvari, koristite zdrav razum. Energetski tonus će vam biti niži nego inače, trebalo bi da se malo više odmarate. U romantičnoj vezi budite malo ubedljiviji, sve će se urediti po vašoj želji.

BLIZANCI

U profesionalnim pitanjima danas ćete naći odgovore na sva vaša pitanja. Bićete polaskani da dobijete poziv na društveni događaj gde ćete se osećati kao riba u vodi. Stabilnost u porodičnom životu.

RAK

Iako će na profesionalnom planu postojati suprotstavljena gledišta, vaše mišljenje će prevladati nad ostalima. Sredite svoj odnos sa osobom koja vam je bliska. Porodična atmosfera će biti pomalo napeta.

LAV

Usredsredite svoju pažnju na posao i prestanite da se bavite ludim snovima koji ne vode nikuda. Nemojte se razočarati u prijatelja samo zato što je iskren. Na porodičnom planu, ne istražujte komplikacije, jer možete pronaći više nego što očekujete.

DEVICA

Vaš rad vam neće doneti zadovoljstvo, čak i ako je vaš napredak normalan i bez problema. Ne koristite prijatelja, jer on ili ona neće moći da vam pomognu u vašoj oblasti. Niste dobro raspoloženi, pa ni veče u porodičnom krugu ne može da vam promeni misli.

VAGA

Ništa vam neće doći slučajno, moraćete da se dobro potrudite da dođete do uspeha. Može doći do iznenađenja na sentimentalnom planu, a jedan prijatelj vam se približava i traži nešto intimniji kontakt. Bićete u iskušenju.

ŠKORPIJA

Napredovaćete u poslu, a drugi se trude da to "ne primećuju". Uzajamno ignorisanje ne donosi baš opuštenu atmosferu. Hitno vam je potreban ventil koji će ublažiti napetost.

STRELAC

Vaše dobro pamćenje može vam pomoći da postignete nešto više danas. Finansijski problemi mogu biti razlog za zabrinutost, pa treba da budete oprezni sa svojim troškovima. Mir u emotivnim odnosima.

JARAC

U radu će se smenjuju dobri i loši trenuci. Ako ste u mogućnosti da se otvorite prijatelju, to će vam olakšati brige. Takođe u porodičnom okruženju nalazite osećaj poverenja i razumevanja.

VODOLIJA

Sva vaša zapažanja o poslovnim pitanjima biće uzeta u obzir. Budite malo ljubazniji prema partneru, biće vam uzvraćeno višestruko većom pažnjom. Stiže vam neočekivan poklon, nemojte ga odbiti.

RIBE

Povoljan dan za profesionalne aktivnosti, u kojem ćete moći da osvojite "bodove" i budete zapaženi u menadžerskim krugovima. Ne ostavljajte to do sutra da razjasnite porodične nesporazume U romantičnom polju turbulencija.

Pročitajte i koji horoskopski znaci nikad ne varaju svoje partnere. 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.