OVAN

Nedostaci koji se javljaju na poslu mogu da pojačaju vaše loše raspoloženje. Biće neizbežno da se pridržavate nekih društvenih obaveza, ali ne pokušavajte da ih iskoristite. Slušajte svog partnera i pratite njegova uputstva.

BIK

Slušanje drugih mišljenja može biti od velike pomoći na profesionalnom planu, ali ne dozvolite da budete pod uticajem nijednog od njih dok ne budete sigurni koje je najbolje za vas. Srdačnost u prijateljskim odnosima i harmonija u ljubavnom životu.

BLIZANCI

Ako pravilno odigrate svoje karte, možete postići značajan napredak u svojoj profesionalnoj situaciji. Držite se dalje od kockanja, jer možete izgubiti više nego što mislite. Primetno intenziviranje ljubavnog života, "žar" se razgoreva.

RAK

Rad će vam doneti dobru finansijsku korist, ali biste mogli postići još bolje rezultate ako biste delovali smirenije i manje ishitreno. Pažljivo proverite svoj kalendar, jer bi zaboravljanje važnog datuma moglo da povredi veoma bliskog člana porodice. Uveče morate da se dobro odmorite.

LAV

Nemojte se ponašati iritirano prema ljudima u vašem radnom okruženju i više koristite diplomatiju. Današnji razgovor sa prijateljima biće veoma konstruktivan. U svom domu ćete naći utočište i mir koji vam je potreban.

DEVICA

U profesionalnim stvarima morate se prilagoditi okolnostima i ne insistirati na sprovođenju svojih ideja uprkos svim izgledima. Imaćete priliku da obnovite kontakt sa starim prijateljem. Uveče će vaša želja za zabavom imati prednost nad bilo kojom drugom, pa krenite u ludi provod.

VAGA

Hodaćete čvrsto i samouvereno u svom poslu, što će vam pomoći da ostvarite veliki napredak. Trebalo bi da budete praktičniji sa svojim novcem i tražite dobar povraćaj umesto da pravite nepotrebne troškove. Neslaganja unutar porodice.

ŠKORPIJA

U vašoj profesionalnoj karijeri počinje period uzlaznog tempa koji će zahtevati trud i oprez sa vaše strane. Intenzivan društveni život, ali vrlo površan. Mir u porodici.

STRELAC

Moraćete da prekinete svoj ubrzani način rada i da se držite okolnosti, inače biste samo ometali rad drugih. U prijateljskim odnosima nastojte da budete objektivni i ne donosite pogrešne zaključke. Naći ćete razumevanje u svom porodičnom okruženju.

JARAC

Danas ćete videti svoja profesionalna dostignuća iz optimističnije perspektive. Vaše komunikacijske veštine će biti daleko iznad uobičajenih, ali rizikujete da komentarišete stvari koje su neprikladne ili koje pripadaju vašoj ekskluzivnoj privatnosti. Intenzivan i sentimentalni život bez problema.

VODOLIJA

Ne verujte previše u efikasnost bilo kog saradnika, jer to može izazvati neprijatne incidente na poslu. Nepovoljan dan za davanje kredita ili ulaganja. Akcenat će biti na porodici, što će vam pružiti veliko zadovoljstvo.

RIBE

Ne očajavajte jer je profesionalnoj stvari potrebno više vremena da se konsoliduje nego što se očekivalo, jer će se na kraju srećno završiti. Večera sa prijateljima biće veoma prijatna i odvratiće vam misli od problema. Oblaci i vedro nebo se smenjuju u porodičnom životu.

Pročitajte i koji horoskopski znaci nikad ne varaju svoje partnere. 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.