OVAN

Posao: Najlepši deo dana će biti jutro, kad ćete moći da se se posvetite svom planu. Ostatak ćete provesti u završavanju starih obaveza, moguće je da će i neki dug stići na naplatu. Ljubav: Vrele emocije mogu da probude ono najbolje u vama, ali i ono najgore. Trudite se da danas nađete zlatnu sredinu. Zdravlje: Treba da potražite mir, makar i na kraju dana. Umesto rasprava i priča, probajte da malo ćutite.

BIK

Posao:  Pretvorili ste se u mašinu, samo radite i preračunavate koliko ćete zaraditi. Ne liči na vas da tako dugo sebi uskraćujete razna druga zadovoljstva. Ljubav: Vreme je za izlaske, zabavljanje i opuštanje, a vas hvata umor. Osvežite se i pravo u život! Zdravlje: Ne igrajte se medikamentima u pokušaju da smršate, konsultujte doktora i nutricionistu.

BLIZANCI

Posao: Niste zadovoljni saradnjom s poslovnim partnerima, nikad nema dovoljno vremena za pravu koordinaciju. Napravite drugačiji raspored i promenite organizaciju. Ljubav: Vreme je da se posvetite sebi, čak i ako ste u srećnoj vezi, nađite malo vremena da se osamite i uživate u vašim ličnim zadovoljstvima. Zdravlje: Mogući problemi sa zubima i desnima.

RAK

Posao: Ne dozvolite da vas prepreke obeshrabre, sigurno je da će vaš kreativni pristup omogućiti primenu nekih novih ideja. Ljubav: Koliko god da nekog volite, teške reči koje se izgovore se nekad ne mogu povući. Zdravlje: Svedite ishranu na voće i povrće, jedan takav dan će biti dovoljan da se organizam osveži.

LAV

Posao: Osećate upliv negativne energije i neće vam biti lako da se oduprete tim vibracijama. Ipak, nemojte previše misliti o tome, ne možete mnogo ni da promenite. Ljubav: Život vas vraća na lekciju koju ste mislili da ste naučili u prošlosti. Verujte u sebe, dovoljno ste snažni da prebrodite neprijatnu fazu. Zdravlje: Zamenite šećer veštačkim zaslađivačima, ali ni s njima nemojte preterivati.

DEVICA

Posao: Zaista ste spremni da zapnete, ali količina obaveza koja vas je zatrpala je prevršila svaku meru. Ljubav: Skoro da vam je svaka misao praćena nekom anksioznom strepnjom. Morate stvari nekad gledati malo i kroz "ružičaste naočare". Zdravlje: Hvata vas sumorno raspoloženje, nemojte da dozvolite da to ode dalje.

VAGA

Posao: Danas je vaš srećan dan, mada vas čeka gomila obaveza. Stižu pozitivne vesti u vezi s najvažnijim projektom, spremite se da slavite. Ljubav: Uživate u sanjarenju, ali nemojte da vas to zadovolji. Pokrenite se i želje se mogu ostvariti. Zdravlje: Izbacite iz ishrane hleb, testenine i slatkiše.

ŠKORPIJA

Posao: Vreme je da prestanete s pravljenjem nerealističnih planova. Ako budete zapeli dovoljno i prestali sa odugovlačenjem, najvažnije ciljeve ćete sigurno ostvariti. Ljubav: Ne liči na vas da se suzdržavate u ljubavi, pa nema razloga ni da to činite sada. Naprotiv. Zdravlje:  Ako ste skloni alergijama, čuvajte se, jer one mogu da pojačaju napade migrene.

STRELAC

Posao: Ako je ikako moguće, danas završite posao ranije. Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi provode divan dan s partnerom, slobodni Strelčevi su spremni za nova poznanstva. Zdravlje: Problemi s leđima, pazite da ne pogoršate situaciju. Lake vežbe mogu da budu od koristi. 

JARAC

Posao: Morate prepustiti deo posla saradnicima, to je jedini način da sve završite u roku. Ljubav: Od partnera dobijate istinsku podršku i to će vam biti važno i kao znak za budućnost. Ona može biti zajednička, da li ste spremni na to? Zdravlje: Nesanica ne treba da vas plaši, privremenog je karaktera.

VODOLIJA

Posao: Maštate o odlasku u inostranstvo i to uopšte nije nemoguće, ali za početak će to verovatno biti kraći boravak. Ljubav: Svakim danom ste sve bliskiji osobi s kojom priželjkujete vezu. Važno je da se osećate dobro i da ste spremni da podelite tajne bez straha. Zdravlje:

Ne zalećite se sa redukcionim dijetama, možete napraviti veliki disbalans u telu.

RIBE

Posao: Ako stvari ne idu sasvim glatko redovnim putem, podsetite partnere na usluge koje ste vi ranije bili spremni da učinite za njih. Ljubav: Konačno ste ostavili u prošlosti stvari koje tamo treba i da ostanu, spremni ste da počnete novi život - sada, u sadašnjosti. Zdravlje: Planirajte da bar dva sata danas posvetite samo sebi, potrebna vam je pauza - za odmor, dodatnu dremku, a možda najbolje - masažu!

Pročitajte i mesečni horoskop za april.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.