Pročitajte dnevni horoskop za 1. april i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju posla, ljubavi i zdravlja!

Ovan

POSAO: Pokušajte da se lakše nosite sa stresnim situacijama. Tokom dana moguća nervoza i raspravke sa kolegama. LJUBAV: Slobodni konačno mogu da očekuju upuštanje u ljubavnu avanturu. Zauzetima će dan biti ispunjen pažnjom i romantikom. ZDRAVLJE: Provedite više vremena u prirodi.

Bik

POSAO: Za uspeh je najvažnije strpljenje, zato ne očekujte da se promena dogodi preko noći. U prvom delu dana moguća saradnja sa Lavom. LJUBAV: Provedite prijatan dan sa partnerom i posvetite se jedno drugome. Prijaće vam nežnost i uživanje. ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.

Blizanci

POSAO: Možda vam se ne sviđa reakcija kolega na vaše postupke, ali ostanite istrajni ako verujete u uspeh svojih ideja. LJUBAV: Imate želju da se više posvetite partneru, ali obaveze vam to ne dozvoljavaju. ZDRAVLJE: Potrudite se da smanjite stres.

Rak

POSAO: Imaćete dovoljno energije i za najzahtevnije zadatke, dobro ste se odmorili i opustili. LJUBAV: Potrebno vam je da se osamite i razmislite o svemu. Razgovarajte sa partnerom o stvarima koje vas muče, razumeće ih.  ZDRAVLJE: Krećite se više.

Lav

POSAO: Osećaćete se iscrpljeno i umorno, naročito pred kraj radnog vremena. Potražite pomoć od kolega. LJUBAV: Nadate se da će stvari same od sebe da dođu na svoje mesto. Ipak, realnost je druugačija, aktivirajte se. ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u ramenima ili leđima.

Devica

POSAO: Odličan je period da razmotrite svoje planove i osmislite strategiju za ostvarenje. Imaćete podršku okoline. LJUBAV: Muči vas osećaj krivice i strah od prekida odnosa, ali u ptianju je samo trenutna kriza. Slobodnima bez promene. ZDRAVLJE: Obratite se stomatologu.

Vaga

POSAO: Finansijski ste stabilniji, a situacija će biti još bolja. U drugom delu dana mogući važni razgovori sa ozbiljnim klijentima. LJUBAV: Dopadate se jednom Strelcu, ali nema hrabrosti da vam priđe. Pokušajte da prepoznate tajne signale. ZDRAVLJE: Prijaće vam boravak u prirodi.

Škorpija

POSAO: Vreme je za reorganizaciju i nova rasporede. Pokušajte da se ubrzate u rešavanju zadataka. LJUBAV: Ne dozvolite da okolina utiče na vaš odnos sa partnerom. Čuvajte ono što ste izgradili. ZDRAVLJE: Pod stresom ste, priuštite sebi odmor i pronađite način da se poustite.

Strelac

POSAO: Potrudite se da izgladite odnose u kolektivu. Razmislite da li ste zaista bili u pravu i izvinite se, ako je potrebno. LJUBAV: Ne dozvolite da partner previše utiče na vaše odluke, postavite zdravije granice u vezi. ZDRAVLJE: Dugo se oporavljate od prehlade, ojačajte imunitet.

Jarac

POSAO: Budite hrabriji u postupcima i donošenju odluka. Vaši nadređeni će primetiti i nagraditi dosadašnji trud.  LJUBAV: Izbegavajte ulaske u romantične odnose sa Bikom ili Devicom. Očekujte poziv od bivšeg partnera. ZDRAVLJE: Proverite krvni pritisak.

Vodolija

POSAO: Skupili ste dovoljno snage za nove projekte, ali nedostaje vam finansijska podrška. Uspešna saradnja sa Strelcem. LJUBAV: Komunikacija je najvažnija za zdrav i kvalitetan odnos. Pronađite vremena za razgovor sa partnerom. ZDRAVLJE: Počnite sa zdravijom ishranom.

Ribe

POSAO: Suočićete se sa tehničkim problemima sredinom dana, ali ne gubite strpljenje, iskoristitie to vreme za odmor i kratku pauzu. LJUBAV: Prijalo bi vam romantično putovanje ili odlazak na večeru. ZDRAVLJE: Potrudite se da se bavite sportom ili da više šetate. 

Pročitajte i mesečni horoskop za april.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

Pozitivne i negative strane Bikova, Devica i Jarčeva TikTok/tohpazzz

 Tekst: Lepa&Srećna