OVAN

Posao: Prebrodićete probleme koje ste imali s kolegama na poslu. Manje pričajte i više slušajte druge. Ljubav: Nemojte ulaziti u dugoročne planove. Priželjkujete nešto više, a treba da uživate u onome što trenutno imate. Zdravlje: Treba da malo ograničite fizičke aktivnosti, ali ne propuštajte priliku da budete na svežem vazduhu.

BIK

Posao: Okrenite se praktičnim pitanjima i uzdržite se od bilo kakvih reakcija na agresivne napade zlomislenih ljudi. Ljubav: Bura za one koji su u partnerskoj vezi, ali i lepe šanse za usamljene. Treba samo da se osvrnu oko sebe. Zdravlje: Metabolizam usporen, obratite pažnju na ishranu.

BLIZANCI

Posao: Morate da budete pažljiviji s vremenom. Moguća su još veća opterećenja u skoroj budućnosti, budite spremni na to. Ljubav: Željni ste avanture, a pruža vam se šansa da uh bude sve više, ostvarićete svoj san. Zdravlje: Vreme je da se posvetite vraćanju u formu.

RAK

Posao: Pokažite strpljenje prem kolegama i poslovnim partnerima, u suprotnom su moguće ozbiljne nevolje. Ljubav: Pokušajte šarmom i slatkim rečima, dobićete sve što želite. Zdravlje: Ne preterujte ni sa hranom ni sa pićem, naprotiv, pomozite telu da se izbori sa viškom tečnosti.

LAV

Posao: Sve je dobro ako je umereno, pa tako treba da se ponašate i u firmi. Dajte savete ako ih neko traži, ali ne preterujte u pokazivanju svojih kvaliteta. Ljubav: Morate da potisnete svoj egoizam i malo više pazite na partnera i njegove želje. Zdravlje: Stalna promena raspoloženja vam crpi energiju.

DEVICA

Posao: Čeka vas donošenje odluka, odaberite najoriginalnije rešenje. Vaše moći ubeđivanja su danas na visokom nivou, niko neće osporiti vaše ideje. Ljubav: Manji problemi u vezi, bili ste verovatno previše uporni u nekim zahtevima. Zdravlje: Povećajte količinu vitamina i smanjite naprezanje.

VAGA

Posao: Nemojte nipošto da žurite, čak i ako vam se čini da je za neka pitanja neophodna hitna akcija. Ljubav: Nije baš najbolje vreme da pričate o intimnim temama. Zdravlje: Čuvajte mentalnu i psihičku snagu. Posetite očnog lekara.

ŠKORPIJA

Posao: Danas će svima biti jasno zašto ste toliko važni u poslovnom procesu. Uprkos brojnim pozivima, pokušajte da se izolujete veći deo dana. Ljubav: Večera uz sveće, romantična večera, to je ono što će vam prijati. Zdravlje: Bićete umorni i razdražljivi, potrebno vam je opuštanje na kraju dana.

JARAC

Posao: Nije trenutak za nove poduhvate, moguće su nepremostive teškoće. Radije se fokusirajte na aktuelne poslove. Ljubav: Previše idealizujete partnera, to se vama obija o glavu. Zdravlje: Ako ste u postu, pazite da se ne svede sve na slatkiše.

VODOLIJA

Posao: Zaboravite nedavne promašaje, pred vama je uspesi i nekoliko lepih poslovnih prilika za budućnosti. Ljubav: Ako s partnerom razmišljate o potomstvu, povoljan je trenutak za to. Presrećni ste.  Zdravlje: Ne upuštajte se u riskantne avanture sa opasnim sportovima, moguće su povrede.

RIBE

Posao: Čeka vas neprijatan razgovor u firmi, možda čak i neka manja kaznena mera. Kontrolišite se maksimalno. Ljubav: Duva hladan severac danas, vredi se primiriti dok oluja ne prođe. Zdravlje: Osetljivi bubrezi, obratite pažnju na oblačenje i količinu tečnosti koju pijete.

Pročitajte i mesečni horoskop za mart.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV) Kurir televizija

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.