Pročitajte dnevni horoskop za 18. mart i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju posla, ljubavi i zdravlja!

Ovan

POSAO: Smeši vam se prilika za dokazivanje o kakvoj ste dugo maštali. Vodite računa da brzopletim potezima ne uništite sve. LJUBAV: Iskren razgovor može da reši sve vaše probleme. Ćutanje i ljutnja vas nigde neće odvesti. ZDRAVLJE: Tegobe povezane sa sezonskim alergijama.

Bik

POSAO: Volite da pomažete kolegama, ali jedna osoba će pokušati besramno da vas iskoristi. Čuvajte se slatkorečivih osoba na poslu. LJUBAV: Uživate u flertu što je sjajno ako ste slobodni. Ako imate partnera, pazite - nećete moći da sakrijete da vam prija pažnja drugih ljudi. ZDRAVLJE: Prijala bi vam dijeta.

Blizanci

POSAO: Nije dobro vreme za promenu posla. Razmislite da li se isplati da rizikujete sigurnost i stalne prihode zarad ponuda koje se brzo mogu ispostaviti kao nerealne. LJUBAV: Slobodnim Blizancima ne manjka udvaranja i flerta, a jedno novo poznanstvo lako bi moglo da postane nešto mnogo više. ZDRAVLJE: Muči vas glavobolja.

Rak

POSAO: Zabrinuti ste za svoje finansijsko stanje. Razgovarajte sa nadređenima o povišici koju ste svakako odavno zaslužili. LJUBAV: Uživate u ljubavnoj harmoniji. ZDRAVLJE: Bolovi u kostima.

Lav

POSAO: Previše jako i energično ste krenuli u veliki u projekat, što je dobro, samo pazite da ne "izgorite" pre vremena. Polako ćete sve odraditi bolje. LJUBAV: Stabilnost na emotivnom planu vam je sad veoma bitna, pa izbegavajte sukobe s partnerom. Slobodni Lavovi uživaju u samoći, ali i neobaveznom flertu. ZDRAVLJE: Pucate od energije i zdravlja!

Devica

POSAO: Nesporazumi moraju što pre da se reše, kako ne bi prerasli u nepremostive prepreke. Negujte lep odnos sa najbližim kolegama. LJUBAV: Razočaraćete se u voljenu osobu. Ipak, pokušajte da sagledate stvari iz drugog ugla i da je razumete. ZDRAVLJE: proverite štitnu žlezdu.

Vaga

POSAO: Očekuje vas atraktivna poslovna ponuda od druge firme ili poziv za partnerstvo u privatnom biznisu. Dobro izvagajte šta vam je najbolje činiti. LJUBAV: Uživate u svojoj mirnoj luci i porodičnim trenucima. Slobodne Vage mogu sresti osobu o kakvoj su oduvek maštale. ZDRAVLJE: Poradite na imunitetu.

Škorpija

POSAO: Fokusirani ste na karijeru toliko da ste počeli da zapostavljate sve druge sfere života. Pazite da se to ne odrazi na porodicu. LJUBAV: Ljubomorni ste bez razloga, a vaši ispadi neće doneti ništa dobro vašoj vezi. ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima.

Strelac

POSAO: Vaša ideja spasiće važan projekat u firmi, što će skrenuti pažnju nadređenih na vas i motivisati ih da vas adekvatno nagrade. LJUBAV: Vaša veza ide pravim putem i spremni ste da je podignete na viši nivo. ZDRAVLJE: Bolovi u kostima.

Jarac

POSAO: Statičnost vam nikako ne prija. Možda je vreme da potražite novi posao. Danas je odličan dan za to! LJUBAV: Uspećete da rešite manje trzavice i nastavite da plovite svojom mirnom lukom. ZDRAVLJE: Hroničan umor.

Vodolija

POSAO: Uspaničeni ste zbog tesnih rokova, ali ne brinite, kolege će priskočiti u pomoć i spasiti stvar. LJUBAV: Partner vam sprema lepo iznenađenje. Uzvratite mu na sličan način. .ZDRAVLJE: Vreme je za sistematski pregled.

Ribe

POSAO: Jedan Lav može da se pojavi sa intrigantnom poslovnom ponudom. Ipak, nemojte se zaletati i odlučivati dok ne proverite sve detalje. LJUBAV: Na emotivnom polju vam cvetaju ruže. Slobodne Ribe će se zaljubiti kao nikada do sada. ZDRAVLJE: Više šetajte.

Pročitajte i mesečni horoskop za mart.

BONUS VIDEO

"OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE" Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025. Kurir televizija

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Tekst: Lepa&srećna / B.S.