Pročitajte dnevni horoskop za 8. mart i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju posla, ljubavi i zdravlja!

Ovan

POSAO: Iako ste umorni, dobro se snalazite sa obavezama i svakodnevnim stresom. Umor ćete osetiti sredinom dana. LJUBAV: Pravo je vreme za romantično putovanje ili odmor sa partnerom. Posvetite se vezi više. ZDRAVLJE: Moguće glavobolje i osećaj ukočenosti u predelu vrata i ramena. Posavetujte se sa lekarom oko terapije.

Bik

POSAO: Nemate volje za nove poduhvate, ali to je pogrešno. Pokušajte da pronađete motivaciju u malim stvarima. Promenite atmosferu u prostoru gde radite (pustite laganu muziku ili unesite biljku). LJUBAV: Napravili ste mnogo grešaka u prošlosti, zato vam je sada teško da ponovo verujete svojim izborima. Promenite način razmišljanja, sada ste ipak zreliji. ZDRAVLJE: Posetite ginekologa/urologa.

Blizanci

POSAO: Oslonite se više na tehničku podršku. Odrađujete stvari mnogo teže jer niste upoznati sa savremenim tehnologijama. LJUBAV: Dopao vam se neko iz okruženja, iako ste zauzeti. U drugom delu dana moguć razgovor sa tom osobom koji će vas uznemiriti. ZDRAVLJE: Razmislite o prelasku na dijetalniju ishranu i usvajanje novih, zdravijih navika.

Rak

POSAO: Zanemarite priče koje svakodnevno slušate na poslu o drugim ljudima. Procenite sami kome možete da verujete. Moguće raspravke sa Vodolijom. LJUBAV: Slobodni Rakovi mogu da očekuju poznanstvo sa Lavom ili Strelcem. Zauzeti će imati uobičajeni dan, bez problema. ZDRAVLJE: Povedite računa o disajnim organima. Proverite zdravlje pluća.

Lav

POSAO: Budite praktičniji u obavljanju poslova. Pronađite najlakši način za završavanje zadataka, ugledajte se na kolege sa više iskustva. LJUBAV: Slobodni mogu da očekuju povratak osobe iz prošlosti i neobičan susret. Zauzetima moguće svađe u večernjim časovima. ZDRAVLJE: Mogući padovi energije. Osetićete premor u drugom delu dana.

Devica

POSAO: Razmislite dobro o opcijama koje se nude. Nemojte da budete brzopleti, to može skupo da vas košta. LJUBAV: Posvetite se partneru i prihvatite romantične predloge koji su vezani za putovanja ili izlete. Očekujte poklone ili slična iznenađenja. ZDRAVLJE: Nalazite se u sjajnoj psihičkoj i fizičkoj formi. Trudite se da nađete vremena za vežbe snage i istezanje.

Vaga

POSAO: Razgovarajte sa nekim o svojim planovima, ali ne sa kolegama na poslu. Oni to mogu da upotrebe protiv vas, budite oprezni! LJUBAV: Posvetitie više vremena partneru. Pustite mašti na volju i iznenadite partnera putovanjem romantičnom večerom ili izletom. ZDRAVLJE: Unosite više tečnosti. Proverite bubrege i zdravlje urinatnog trakta.

Škorpija

POSAO: Nema više vremena za razmišljanje, moraćete da odlučite da li ćete prihvatiti ponudu za novi posao ili ostati na starom. Provedite vreme u tišini i dobro razmislite o svemu. LJUBAV: Slobodne Škorpije čeka veliki preokret. Očekujte romantične gestove od kolega, prijatelja i poznanika. Neko od njih je možda vaš budući partner.  ZDRAVLJE: Mogući problemi sa mentalnim zdravljem. Odvojite vreme za odmor.

Strelac 

POSAO: Sarađujte sa kolegama, jedino tako možete da se nadate uspešno završenom poslu. Ne iznosite javno svoje finansijske poteškoće. LJUBAV: Strelčevi će u toku dana doživeti romantične izlive nežnosti. Opustite se i uživajte u romantici. ZDRAVLJE: Provedite vreme u prirodi, tako ćete se osećati smirenije i uravnoteženije. Moguće glavobolje.

Jarac

POSAO: Ne plašite se izazova, imaćete snage da ih prevaziđete. Fokusirajte se na svoje ciljeve i poradite na njihovom osvarivanju. Saradnja sa Lavom može da bude korisna. LJUBAV: Mogući ozbiljni razgovori sa partnerom o budućnosti. Ne brzajte sa odlukama. ZDRAVLJE: Osećate se premoreno i iscrpljeno. Odvojite vreme za masažu ili relaksiranje.

Vodolija

POSAO: Ukazaće vam se prilike za napredak, ali Blizanci ili Jarac mogu to da pokvare. Trudite se da ostanete koncentrisani i fokusirani na uspeh. LJUBAV: Moguće da ćete u drugom delu dana ostvariti kontakt sa osobom koja vam se već dugo dopada. ZDRAVLJE: Posvetite se posebnom režimu ishrane. Proverite koje namirnice vam ne odgovaraju.

Ribe

POSAO: Pravo je vreme da se organizujete i isplanirate posao za nekoliko narednih dana. Potražite pomoć i podršku od porodice ako ste pod stresom i u strahu od neuspeha u karijeri. LJUBAV: Slobodni mogu da očekuju druženje sa Bikom ili Vodolijom. Zauzeti će imati uobičajeni dan, uveče moguća romantična iznenađenja. ZDRAVLJE: Proverite jetru.

Pročitajte i mesečni horoskop za mart.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

 Tekst: Lepa&Srećna/K.L.