Pročitajte dnevni horoskop za 6. mart i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju posla, ljubavi i zdravlja!

Ovan

POSAO: Čeka vas uzbudljiv dan, prepun prepreka, ali vi ste dobro organizovani i uspevate da izađete na kraj sa obavezama. Mnoge kolege vam na tome zavide. LJUBAV: Očekujte romantične gestove ili poklone. Uživajte u pažnji koju dobijate od partnera. ZDRAVLJE: Provedite više vremena napolju, moguće su glavobolje u popodnevnim satima.

Bik

POSAO: Očekujte poboljšanje na finansijskom planu kojim ćete biti delimično zadovoljni. Nastavite da se trudite, na kraju će to biti prepoznato i nagrađeno. LJUBAV: Razgovarajte o situacijama koje su vam u poslednje vreme zasmetale kod partnera. Pravo je vreme da se pozabavite tim pitanjem. ZDRAVLJE: Proverite zdravlje zuba. Ne odlažite posete stomatologu.

Blizanci

POSAO: Projekti na kojima ste radili neće naići na uspeh, ali nemojte da odustajete, neke ideje ćete moći da iskoristite kasnije. Budite slobodniji u pregovorima, branite svoje stavove. LJUBAV: Svakodnevne svađe su vam dosadile i gubite strpljenje i energiju na njih. ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade i gripa. Skloni ste virusnim infekcijama, pa poradite na jačanju imuniteta.

Rak

POSAO: Niste u toku sa aktuelnim trendovima. Razgovarajte više sa mlađim kolegama i poslušajte savete koji su vezani za tehnologiju. LJUBAV: Prepustićete se romantici i uživanju u večernjim časovima. Slobodni Rakovi mogu da očekuju susret sa Vagom koji će se razviti u romantični odnos. ZDRAVLJE: Posetite ginekologa/urologa. Ne zanemarujte bolove u predelu karlice.

Lav

POSAO: Možda je vreme da razmislite o promeni profesije. U drugom delu dana su moguće nove ponude. Razmislite o njima pre nego što se upustite u avanturu, rizici su veliki. LJUBAV: Ne cenite dovoljno trud partnera i to će već u prvom delu dana postati primetno. Moguće su svađe i duge raspravke. ZDRAVLJE: Mogući bolovi u kostima i pad energije.

Devica

POSAO: Osećate kao da gubite kontrolu nad obavezama. Vreme je da se reorganizujete. Počnite da vodite dnevnik ili pravite liste obaveza. LJUBAV: Čini vam se da nije sve savršeno kao što je izgledalo na početku veze, ali vremenom ćete se prilagoditi, nema potrebe za uzrujavanjem.  ZDRAVLJE: Proverite krvni pritisak. Uvedite zdrave navike u svakodnevnu rutinu.

Vaga

POSAO: Trenutno ste manje zainteresovani za posao i vaše ambicije su na niskom nivou. Trebalo bi više da se aktivirate i shvatite šta želite da postignete u karijeri. LJUBAV: Rešili ste da posvetite više vremena partneru i to je dalo dobre rezultate. Izgradili ste čvršći odnos. U toku dana neće biti svađe niti raspravljanja. ZDRAVLJE: Moguća kostobolja. Gojazni bi trebalo da se pozabave kilogramima i smanje pritisak na zglobove.

Škorpija

POSAO: Bićete dobro koncentrisani na poslu i odradićete stvari koje vam dugo stoje zaturene u fioci, što će kolege pohvaliti. LJUBAV: Slobodne Škorpije mogu da očekuju poznanstvo sa Bikom ili Devicom, najverovatnije veoma spontano, na neuobičajenom mestu poput lifta ili autobusa. ZDRAVLJE: Mogući bolovi u vratu i ramenima. Pronađite adekvatne vežbe.

Strelac

POSAO: Napravili ste nekoliko krupnih grešaka u prethodnom periodu i zbog toga ćete možda biti "kažnjeni". Ipak, neke od njih će proći neopaženo od strane nadređenih. LJUBAV: Slobodni Strelčevi možda ostvare poznanstvo sa Rakom ili Vagom. Zauzeti mogu da očekuju susret sa bivšim partnerom. ZDRAVLJE: Osećate se iscrpljeno. Razmislite o odlasku na odmor ili kraći izlet.

Jarac

POSAO: Uložili ste previše novca u nove projekte, a uspeh nije zagarantovan. Potrudite se da iskoristite pomoć koju vam nude kolege i da uvažite njihove ideje. LJUBAV: Zbunjeni ste i zabrinuti, osećate se zapostavljeno u odnosu i prilično ste ljubomorni. Poradite na promeni pogleda na vezu i pričajte o očekivanjima sa partnerom. ZDRAVLJE: Kontrolišite zdravlje bubrega.

Vodolija

POSAO: Očekujte pohvale za vaš rad i zalaganje, kao i bonuse ili povećanje plate. Često loše raspolažete novcem, pa će vam ova promena prijati. LJUBAV: Imaćete sreće da tokom dana steknete nove prijatelje preko kojih ćete upoznati budućeg partnera. ZDRAVLJE: Mogući bolovi u kičmi i donjem delu leđa. Radite vežbe i više se krećite. 

Ribe

POSAO: Zaboravite na ideju promene posla, sada nije pravi trenutak za to. Fokusirajte se na napredovanje i ulaganje u nova iskustva i znanja. LJUBAV: Zauzeti mogu da očekuju neprijatna iznenađenja. Vaša ljubomora verovatno nije bez razloga. ZDRAVLJE: Potrudite se da promenite ishranu. Prekontrolišite zdravlje unutrašnjih organa i krvnu sliku.

Pročitajte i mesečni horoskop za mart.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

"OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE" Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025. Kurir televizija

 Tekst: Lepa&Srećna/K.L.