Pročitajte dnevni horoskop za 1. mart i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju posla, ljubavi i zdravlja!

Ovan

POSAO: Dokazali ste se na poslu i sada konačno imate vremena da predahnete. Uživajte u plodovima svog napornog rada. LJUBAV: Partner je raspoložen za razgovore o svemu, pa je ovo odlična prilika da rešite sve nedoumice u vašoj vezi, a možda i napravite važan korak koji će vaš odnos podići na viši nivo. ZDRAVLJE: Puni ste energije. 

Bik

POSAO: Izvesna je nova, veoma primamljiva poslovna ponuda. Dobro razmislite i izvagajte prednosti i mane. LJUBAV: Nipošto ne zapostavljajte partnera zbog posla i prijatelja. Kasnije biste mogli da zažalite. ZDRAVLJE: Čuvajte se povreda donjih ekstremiteta.

Blizanci

POSAO: Muči vas neprijatnost koja se nedavno dogodila, a čiji ste akter postali sasvim slučajno. Ne brinite, sve će se srediti. LJUBAV: Usamljeni Blizanci upoznaće veoma zanimljivu osobu na jednom događaju, a toi poznanstvo bi lako moglo da se pretvori u nešto veće. ZDRAVLJE: Prolazna glavobolja.

Rak

POSAO: Ne razbijajte glavu sada šta je najbolje rešenje za novi poslovni poduhvat. Vi ste zaslužili da se dobro odmorite. LJUBAV: Emotivni Rakovi ovih dana su veopma melanholični. Dopustite partneru da vam pomogne da se izvučete iz tog raspoloženja. ZDRAVLJE: Proverite štitnu žlezdu.

Lav

POSAO: Ovih dana vam baš sve ide od ruke. Iskoristite to da osmislite dobar, nenametljiv način da ostvarite unapređenje. LJUBAV: Manja svađa s partnerom može veoma da vas uzdrma ako ne uspete da prevaztiđete svoju urođenu srčanost i potrebu za dominacijom. ZDRAVLJE: Odlično.

Devica

POSAO: Imate veliku želju da se bavite nečim što iziskuje više kreativnosti od trenutnog posla. Smislite dobru ideju - može da se isplati višestruko. LJUBAV: Odličan dan za rešavanje starih nesuglasica sa partnerom. ZDRAVLJE: Nervoza.

Vaga

POSAO: Potrebna vam je povišica, ali ne znate kako da je tražite. Razgovarajte sa pretpostavljenim otvoreno - velike su šanse da naiđete na pozitivan odgovor. LJUBAV: Uživate u mirnoj i stabilnoj svakodnevici, a vaš partner je za vas sigurna luka, kao i vi za njega.  ZDRAVLJE: Vreme je za dijetu.

Škorpija

POSAO: Odmor vam je neophodan. Bar na nekoliko dana zamenite posao opuštajućim aktivnostima ili kratkim putovanjem. LJUBAV: Imate potrebu da nonstop budete pored partnera. Ne preterujte, jer to ume da guši i deluje posesivno, a to se nikome ne dopada. ZDRAVLJE: Osetljiv stomak.

Strelac

POSAO: Uspešni ste u svemu što radite, ali ovo nije dan za započinjanje novih projekata. Odložite ih za neki drugi dan. LJUBAV: Već neko vreme niste zadovoljni emotivnim životom. Razgovarajte iskreno sa partnerom o svemu što vas tišti. ZDRAVLJE: Nedostaje vam energije.

Jarac

POSAO: Vaše samopouzdanje nekad se graniči sa gordošću, pa vodite računa da na poslu ne budete pogrešno shvaćeni. LJUBAV: Partner vam pokazuje ljubav kroz bezbroj sitnica, a vi uživate u tome. Pružite i vi partneru slične sitne radosti. ZDRAVLJE: Čuvajte se respiratornih infekcija. 

Vodolija

POSAO: Dosadilo vam je jedno isto, te je možda vreme za promenu. Razmislite o razgovoru s nadređenima i raspitajte se ima li mesta za promenu unutar iste firme. LJUBAV: Lep dan ispunjen ljubavlju i pažnjom partnera. Oboje uživate u emotivnoj harmoniji. ZDRAVLJE: Bolovi u kostima.

Ribe

POSAO: Jedna vaša ideja dopašće se nadređenima, ali povedite računa da je dobro razradite pre nego što je detaljno izložite kolegama. LJUBAV: Trzavice u braku nećete rešiti svađama i dokazivanjem ko je u pravu. Sedite s partnerom i smireno razgovarajte. ZDRAVLJE: Muče vas sinusi.

Pročitajte i mesečni horoskop za mart.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Tekst: Lepa&Srećna / B.S.