OVAN

POSAO: Ako ste radoznali onda jednostavno pitajte saradnike šta da radite. LJUBAV: Možda ćete imati neku nerešenu emotivnu situaciju. Potrudite se da to rešite. ZDRAVLJE: Kontrolišite sebe, svoje unutrašnje strahove.

BIK

POSAO: Promenite strategiju ako želite da poboljšate posao. LJUBAV: Potrebno je da uskladite svoje misli i osećanja, da bi se stabilizovali. ZDRAVLJE: Kretanje, vežbe fizičke, koje teško padaju jednom tromom Biku.

BLIZANCI

POSAO: Iznenadite svoje saradnike različitim sugestijama. LJUBAV: Ponekad ocenjujete strogo celu vašau ljubavnu situaciju i život koji vodite. ZDRAVLJE: Problem sa gornjom vilicom.

RAK

POSAO: Emotivni naboj ili ste toliko nervozni od preteranog posla ili ste egzaltirani jer vam se san ostvaruje. Radite ono što volite. LJUBAV: Ukoliko ste usamljeni, ponekad se zaista ponašate kao da je vandredno stanje. ZDRAVLJE: Strah od nekih teških bolesti. To vam nije razlog da se ne osećate dobro.

LAV

POSAO: Imate zaštitu od jedne uticajne osobe. LJUBAV: Bolje se osećate u braku nego u nekim vezama koje su površne i dosadne, iscrpljujuće. Stoga se odlučujete da se ozvaničite. ZDRAVLJE: Držite se saveta lekara.

DEVICA

POSAO: Potrudite se da danas sve završite sutra je ipak dan za odmor. Od naredne nedelje vas čeka nov početak, novi izazovi. LJUBAV: Tajno patite za nekim. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA

POSAO: Odlično za putovanje. Ako idete daleko, pripremite dosta novca. Ostajete na duže. LJUBAV: Ljubav sa osobom koja je jako moralna. ZDRAVLJE: Nesanica.

ŠKORPIJA

POSAO: Izgleda da će vam ponestati novca za neki veći projekat. LJUBAV: Pomoć voljene osobe oko finansija. ZDRAVLJE: Kontraindikacija na lekove.

STRELAC

POSAO: Pazite da ne uložite pogrešno u privatan biznis. Sačekajte koji dan da prođe. LJUBAV: Imate osećaj da je vreme da nađete ozbiljnu osobu za sebe. ZDRAVLJE: Hormoni, hipofiza.

JARAC

POSAO: Imaćete novca za sve što vam treba. LJUBAV: Uživate u tajnoj ljubavi sa osobom iz vatrenog znaka Ovan, Lav ili Strelac. ZDRAVLJE: Posao vas psihički iscrpljuje.

VODOLIJA

POSAO: Plašite se dodatnih izdataka. LJUBAV: Dobro se osećate u ljubavi sa Blizancima. ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće. Nema smetnji.

RIBE

POSAO: Blistava karijera za one koji žele u inostranstvo i to u toplije zemlje, poput Španije, Italije. LJUBAV: Lep osećaj ljubavi vas oplemenjuje. ZDRAVLJE: Potrebni su vam lekoviti čajevi.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Tekst: Lepa&Srećna/Darka Cvetković

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Pročitajte i Mesečni horoskop za decembar 2023.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.