OVAN

POSAO: Današnji dan donosi dodatna iznenađenja. Budite spremni da se suočite sa svime što vam promene donose. LJUBAV: U odnosu sa voljenom osobom osećate se kao gubitnik. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK

POSAO: Vaše pozitivne karakterne osobine dolaze do izražaja. Preuzimate više inicijative za rešavanje važnih stvari u vezi sa aktuelnim projektom. LJUBAV: Privrženi ste partneru. Mogli biste da predložite zajednički život. ZDRAVLJE: Premoreni ste.

BLIZANCI

POSAO: Osećate pojačani optimizam i unutrašnju snagu. LJUBAV: Pružaju vam se mogućnosti da više vremena provedete nasamo s partnerom i da provedete skladne intimne trenutke. ZDRAVLJE: Aritmija.

RAK

POSAO: Pruža vam se prilika da ostvarite lični cilj, pošto trenutno nemate nikakvih prepreka na poslovnom planu. LJUBAV: Spremni ste da voljenoj osobi ispunite želje, što vašu vezu čini stabilnijom. ZDRAVLJE: Odlično.

LAV

POSAO: Angažujete se maksimalno u vezi s današnjim planom rada, kako biste uspeli da privedete kraju posao što brže. LJUBAV: Naglašena želja za privatnošću naglašava pojačanu društvenost i želju za izlascima samo sa odabranim društvom.  ZDRAVLJE: Pregledajte grlo.

DEVICA

POSAO: I dalje ste prilično naivni kada je u pitanju saradnja sa onima na koje računate, a koji su vas više puta izneverili. Priznajte sebi istinu.  LJUBAV: Ako ste napokon odlučili da uđete u novu vezu, bolje još malo razmislite i kažite ne. ZDRAVLJE: Virus.

VAGA

POSAO: Već vam prilično ide na živce to što svi pomno prate šta radite, jer osećate da neke od vaših ideja na kraju postanu vlasništvo drugih. LJUBAV: Niste zadovoljni partnerovom odsutnošću, stoga postajete ljubomorni. ZDRAVLJE: Glavobolja.

ŠKORPIJA

POSAO: Budite spremni da se povinujete tuđim predlozima i da u njima vidite i lepe stvari. LJUBAV: U bračnim vezama postoje opravdane sumnje. Slobodnima predstoji odličan provod. ZDRAVLJE: Urinarna infekcija.

STRELAC

POSAO: Imate podršku planeta da održite tempo kojim radite. Teško da neko može da isprati vaš ritam. LJUBAV: Burno reagujete, zato aktivirajte svoju sposobnost samokontrole, sve će biti dobro. ZDRAVLJE: Puni ste elana.

JARAC

POSAO: Nailazite na teškoću u poslu. Skloni ste neodgovornim potezima. LJUBAV: Trebalo bi da odgovorite na udvaranje jedne Device. ZDRAVLJE: Posetite stomatologa.

VODOLIJA

POSAO: Imate nameru da što brže sprovedete novu ideju u delo. Učinite tako, isplatiće se. LJUBAV: Zaljubljeni ste do ušiju, želite to da podelite sa celim svetom.  ZDRAVLJE: Osećate se odlično.

RIBE

POSAO: Poslovni uspeh za one koji rade u oblasti nauke. Imate dobru saradnju sa inostranim kompanijama. LJUBAV: Danas imate povoljne aspekte da se pomirite sa nekim ako to zaista želite. ZDRAVLJE: Upala uha i grla.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna