Dnevni horoskop za 8. septembar 2023. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Umno ste aktivni. Favorit ste koji pobeđuje svoju konkurenciju. Morate da dokažete da ste najbolji poslovni mag u svom okruženju.LJUBAV: Više razmišljate o novcu, manje o partneru. Vašoj vezi se to nikako ne dopada. ZDRAVLJE: Sinusi, grlo osetljivo.

BIK

POSAO: Dobri ste u poslovima koji zahtevaju kraći put, saobraćaj, trgovinu koja zahteva kretanje po regionu. LJUBAV: Morate da napravite odluke oko važnih zajedničkih stavova i načina života koji vodite. ZDRAVLJE: Osećate potrebu za promenom na svim nivoima.

BLIZANCI

POSAO: Želite po svaku cenu da ste slobodni. Sve svoje ideje sami morate da projektujete. Apsolutno uživate u tome.LJUBAV: Partner i ljubav su vam trenutno sve na svetu. Imaćete lep ljubavni dan. ZDRAVLJE: Problem sa disanjem.

RAK

POSAO: Razmišljate o novom poslu koji će biti povezan sa radom sa tečnostima. Parfemi, napici, voda i nafta mogu biti unosan biznis. LJUBAV: Dobar dan za mlađe pripadnike ovog znaka, posebno za poznanstvo sa novim osobama putem interneta, socijalnih mreža. ZDRAVLJE: Loš protok energije.

LAV

POSAO: Intuicija vam dosta pomaže. Napustila vas je potreba za dominacijom koja je bila prisutna u pojedinim trenucima. Pružate ruku prijateljstva.LJUBAV: Sve što partner predloži vi jednostavno prihvatate. Sve vam se dopada. ZDRAVLJE: Srce zdravo kuca.

DEVICA

POSAO: Danas je dan za upornost koju pokazujete i pokrećete najbolje iz sebe. Važno je da ne odlažete probleme koji se često nagomilaju. LJUBAV: Dan je dobar za sve koji su slobodni, koji žele neku promenu. Možda novu vezu ili avanturu. ZDRAVLJE: Visok nivo šećera u krvi.

VAGA

POSAO: Dosta entuzijazma i pokretačke energije. Vi možete da prenesete na druge svoju pozitivu, a ostanete i dalje uspešni. LJUBAV: Ukoliko ste usamljeni, niste u vezi, onda se otvorite za jednu Ribu.ZDRAVLJE: Držite se saveta lekara.

ŠKORPIJA

POSAO: Zaista težak period u poslu. Uporni ste, ne odlažete probleme. Mozak brzo radi da reši nastalu situaciju. LJUBAV: Ljubav, ljubav, sve je lepo ružičasto. Nema mesta za bilo kakav minus u vašem životu. ZDRAVLJE: Veoma ste vitalni. Puni energije.

STRELAC

POSAO: Rad u zajednici ponekad može biti zaista divan. Tako je danas kod vas. Svi su konstruktivni. LJUBAV: Suprotnosti se privlače, naišli ste na baš drugačiju osobu. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

JARAC

POSAO: Entuzijazam koji danas imate prenosite na druge. Konstruktivni ste i hrabri. Radna atmosfera je odlična. LJUBAV: Suprotan pol za vas danas kaže da ste lepi, mili i dragi. U vazduhu se oseća ljubav. ZDRAVLJE: Glasne žice su osetljive.

VODOLIJA

POSAO: Svako ko plače nad svojim problemima, a ne rešava ih, od vas može da očekuje zatvorena vrata. Razmislite, to su vaši saradnici, posavetujte ih zarad dobrih dana. LJUBAV: Večeras dobar provod, puno prijatelja, muzike. ZDRAVLJE: Vitalni ste, šetnja.

RIBE

POSAO: Uradite nešto neočekivano. Pokažite svima da i vi možete da izađete iz šablona. To je dobra ideja. LJUBAV: Emocije su pozitivne. Partner želi da provede veče samo sa vama, bez “publike”. ZDRAVLJE: Napetost u šakama. Masaža.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna