Dnevni horoskop za 3. septembar 2023. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Morate da se smirite i stabilizujete jer ne možete da napredujete dalje ukoliko ste previše nervozni i deskoncentrisani. LJUBAV: Teška ste osoba kada nema mir u sebi. Partner neće da trpi stalno vašu napetost bez osnove. ZDRAVLJE: Osećaj nestabilnosti.

BIK

POSAO: Važan sastanak sa strancima mogao bi da preokrene totalno poslovni tok. Vidi se napredak u najavi. LJUBAV: Partner neće da trpi povremena neraspoloženja a ona nastaju upravo zbog nedostatka ljubavi i razumevanja. ZDRAVLJE: Brinete o zdravlju svih, o sebi ne.

BLIZANCI

POSAO: Vi ste znak koji može da stvori mnogo čak i kada nema od čega. Zbog svega toga možete biti uvek biti na meti ljubomornih ljudi. LJUBAV: Volite da ponekad umišljate, sanjarite i sebe lažete da je sve kako treba i kad nije. ZDRAVLJE: Dosta je dobro.

RAK

POSAO: Pružite priliku i nekom drugom za napredak. Sebični ste. LJUBAV: Rakovi koji su slobodni mogu biti ponovo povučeni ili totalno nezaintresovani. ZDRAVLJE: Ne preterujte sa lošom ishranom.

LAV

POSAO: Čuvajte svoje ideje za sebe jer ste preterano hvalisavi, možete upasti u mrežu loših , kradljivih sardnika. LJUBAV: Partner vam je veran a vi to najviše cenite. Volite da vas hvali, poklanja pažnju, poklone daruje. ZDRAVLJE: Volite odmor iznad svega.

DEVICA

POSAO: Novac stiže iz minuta u minut. Saradnici moraju da shvate da ste vi mag biznissa. Pomoć možete imati od nekog ko je rođen u znaku Vage ili Ovan. LJUBAV: Emotivno ste hladni, samo posao i posao…morate biti topliji nežniji, bolji nego na poslu, ljubav je sve. ZDRAVLJE: Više opuštanja.

VAGA

POSAO: Između dobrog i lošeg znate da izaberete. Dajete sve od sebe da budete pravedni, zanimljivi. LJUBAV: Za vas je ljubav sve i najviše vam nedostaje strast ako toga nema kao da i vas nema. ZDRAVLJE: Osetljivost kože može mnogo toga da kaže o vašem zdravlju.

ŠKORPIJA

POSAO: Ponekad ste prestrogi, volite da dignete glas, da se sve trese , svi da se uplaše. To je dobro, ali gubite onda poverenje drugih. Morate naći neku srednju tačku. LJUBAV: Pravite idiličnu atmosferu za nekog ko vam se dopada, takvi ste, volite da ugodite. ZDRAVLJE: Visok krvni pritisak izazvan lošom ishranom.

STRELAC

POSAO: Potrebno je da radite nešto alternativno, nešto što će vas podići iz dosade. Veoma ste uspešni u svemu što krenete da radite, to je ono što pruža izazov. LJUBAV: Pokazujete strast, to tražite od mnogih partnera ali nažalost ne nailazite na odgovor. ZDRAVLJE: Česti bolovi u glavi mogu biti iz više razloga.

JARAC

POSAO: Dug je dan a posla na pretek. Potrudićete se da sve odradite. Volite akciju i ne mirujete. Nikad vam nije dosadno. LJUBAV: Partner i vi ste se odlučili da zajedno živite, dosta je bilo odvojenog momačkog života. ZDRAVLJE: Samo odmor je pravi lek za vas.

VODOLIJE

POSAO: Upornost je ponekad vrlina u vašem slučaju, mada nije često ali jeste važno za bilo šta da radite. LJUBAV: Vaš emotivni život je ponekad nedefinisan, niti vi znate gde ste u vezi, niti partner, dešava se da vam tako i odgovara. ZDRAVLJE: Stomak, creva, debelo crevo osetljivo.

RIBE

POSAO: Nedostaju vam ideje, novi izazovi. Ponekad imate mogućnosti da dođete do dobrog posla ali kao da to ispustite u zavisnosti od trenutnog raspoloženja. LJUBAV: Nežnost na prvom mestu. Sve mora da bude podređeno vašim trenutnim emocijama. ZDRAVLJE: Potrebno je da se bavite svojim telom.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna