OVAN

POSAO: Potrebno je da držite pažnju jednog Lava ili Strelca. Oni su dobri za saradnju, ali im treba neko ko će da ih drži, usmerava. LJUBAV: Prevelik ego može da sruši vašu vezu ili brak, budite usmereni na svoje emocije.  ZDRAVLJE: Dobro raspoloženje.

BIK

POSAO: Dosta starih saradnika želi da obnovi vezu poslovnu sa vama. Koliko je to potrebno ili moguće, sami procenite.   LJUBAV: Dopada vam se osoba koja u sebi ima visok nivo tolerancije u sebi. Potrebno je da cenite tu osobinu.  ZDRAVLJE: Preumorni ste.

BLIZANCI

POSAO: Angažovanost je najvažniji aspekat koji vam predstoji tokom dana. Imate sve šanse da se upustite u zanimljiv posao koji donosi profit.  LJUBAV: Blizanci u braku ili vezi, imaju šansu da sa partnerom započnu neki novi poslovni projekat.  ZDRAVLJE: Krećite se što više.

RAK

POSAO: Krenite borbenije i agresivnije u posao koji je pred vama. Morate da zaradite dosta da biste vratili dugove.  LJUBAV: Fatalna Škorpija vam oduzima dah. Spremite se za zanimljivu ljubav.   ZDRAVLJE: Osetljivi nervi šake na rukama.

LAV

POSAO: Možda ćete imati koflikte sa saradnicima, jer ste kreativniji i sposobniji tip od svih njih.  LJUBAV: Lav koji je slobodan ima udvaranje preko posla. Zanimljiva vam je jedna osoba iz znaka Bik.  ZDRAVLJE: Imate dovoljno snage da izdržite sve napore.

DEVICA

POSAO: Rad i poverenje jedini put za ostvarenje pozitivnih ciljeva ovog znaka predstavlja realnu situaciju.  LJUBAV: Povezaćete se sa osobom o kojoj dugo razmišljate. Oni u braku moraju da obrate pažnju na finansije.  ZDRAVLJE: Nemate većih problema.

VAGA

POSAO: Imate snage, ali nepoverenje uvek negde postoji. Morate da razvijate u sebi osećaj sigurnosti i želje za napredak.  LJUBAV: Ukoliko ste u braku ili vezi možete biti isključivi. Ubeđenja stavovi, ponašanje, mišljenje, razmišljanje može da zbuni partnera.  ZDRAVLJE: Dosta dobro.

ŠKORPIJA

POSAO: Vi ne podnosite nemarnost, nerad, nehigijenu, nesposobnost da nešto uradite kako ne treba. Pomoć od osobe koja voli lepo i uredno, Vaga ili Devica.  LJUBAV: Duži period očekujete poziv jednog Ovna koji vas oduševljava svojim entuzijazmom.   ZDRAVLJE: U dobroj ste formi.

STRELAC

POSAO: Dobar dan za putovanje u inostranstvo ili sastanak sa osobama iz drugih zemalja.  LJUBAV: Šta je sve uradila voljena osoba za vas i vi za nju, vreme ja da to rekapitulirate.  ZDRAVLJE: Venska cirkulacija.

JARAC

POSAO: Novac tokom dana stiže preko poslova trgovine. Napravite dobre ugovore.  LJUBAV: Dobro je da razvijate komunikaciju sa partnerom preko interneta ukoliko ste fizički odvojeni.  ZDRAVLJE: Potrebne su vam korektivne vežbe za kičmu.

VODOLIJA

POSAO: Strpljenje za edukaciju drugih nikad ne manjka, stoga i stanje u poslu će se popraviti i biti bolje već u samom startu dana.  LJUBAV: Imate veoma povoljan dan za ljubav i pokazivanje emocija. Budite opušteni.  ZDRAVLJE: Potrebno vam je što više kretanja.

RIBE

POSAO: Imate inspiraciju da radite ceo dan bez opterećenja. Ovo je jako važno za tipove poput vas koji jako slušaju svoju intuiciju.  LJUBAV: Očekuje vas jedna Škorpija. Morate biti ažurniji i brži u donošenju odluka.  ZDRAVLJE: Imate viška energije.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna