Dnevni horoskop za 6. avgust 2023. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Postavljate se detektivski prema svojim saradnicima. Pratite svaki njihov korak. Šta rade, kako se ponašaju zavisi od njih samih, ali vi vidite i ono što oni ne. LJUBAV: Nije potrebno da budete takvi i u emotivnom životu. Prepustite se emocijama. ZDRAVLJE: Česti problemi sa grlom.

BIK

POSAO: Izazovni uticaju planeta vas teraju da nešto menjate. Sve više razmišljate o dodatnom ili privatnom poslu. LJUBAV: Niste bez ljubavi, vi uvek imate nekog pored sebe. Potrebno je da budete što više otvoreni i nežni. ZDRAVLJE: Čuvajte ekstremitete.

BLIZANCI

POSAO: Ne unosite emocije preterano u ono što radite i sa kim radite. Potrebno je da budete racionalniji. LJUBAV: Blizanci mogu da očekuju lep susret u jednom restoranu ili na nekom kućnom skupu. ZDRAVLJE: Pluća, kašalj.

RAK

POSAO: Čuvajte novac. Nije dobro da se novac troši bez plana. LJUBAV: Ukoliko ste u vezi morate da stvorite bolju komunikaciju sa partnerom, posebno ako je osoba starija od vas. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

LAV

POSAO: Ispred drugih ste. Vi ste afirmativna osoba i dobro je da se okrenete poslovima koji su dinamične prirode. LJUBAV: Dobar emotivni predosećaj. Možete svakog zadobiti ko vam se sviđa. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

DEVICA

POSAO: Nikako previše mašte da unosite u posao koji radite. Možete da uskočite u vlastitu iluziju i stvorite probleme. LJUBAV: Hvata vas osećaj sumnje. Partner nije neko ko može da trpi vaše nepoverenje ZDRAVLJE: Nemate tegobe.

VAGA

POSAO: Pravite pogrešnu procenu ili pogrešan izbor. Počnite da razmišljate drugačije o stanju u kom se nalazite. Posao trpi svaku lošu energiju. LJUBAV: Ne iskušavajte nečije strpljenje. Budite parlamentarni. ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate obaveze koje prihvatate odgovorno. Skoncentrišite se na prave stvari koje vam donose novac. LJUBAV: Razmislite o postupcima prema voljenoj osobi. Često ste ljubomorni. ZDRAVLJE: Nevolje sa zubima i kostima mogu potencirati nezadovoljstvo.

STRELAC

POSAO: Pazite se gramzivih ljudi. Neki imaju apetite na vaše mesto. LJUBAV: Duhoviti i iskreni. Imate uspeha u ljubavi. ZDRAVLJE: Unosite više tečnosti.

JARAC

POSAO: Posao koji radite zahteva napor ali imaćete uspeha. LJUBAV: Isključite razum kada je ljubav u pitanju. Pokažite ipak svoje jako srce i ljubaznost ZDRAVLJE: Problemi sa mišićima.

VODOLIJA

POSAO: Saradnici su veoma skeptični i nesigurni. Morate da budete svesni da nekima od njih vi ne odgovarate. LJUBAV: Pokušajte da odagnate svoje emotivno neraspoloženje, tako što ćete sebe učiniti optimističnijom osobom. ZDRAVLJE: Nervoza vas sustiže.

RIBE

POSAO: Isključite razum. Budite pomalo opušteniji sa svojim okruženjem, više ćete uspeti u poslu. LJUBAV: Nemojte potcenjivati voljenu osobu jer druga starna sve vidi šta se dešava, kad ste raspoloženi i kada vam nije do ničega. ZDRAVLJE: Problem sa grlom.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna