Dnevni horoskop za 30. jul 2023. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Prijatelji vam pomažu oko privatnog posla koji želite da pokrenete. LJUBAV: Želite da se osećate kao tinejdžer. Sve da vam bude lepo i opušteno. Provodite se celu noć, ne razmišljate o posledicama. ZDRAVLJE: Lečite tegobe alternativom i biće vam mnogo bolje.

BIK

POSAO: Smislite nešto novo da biste osvežili svoj biznis. Ispoljavate kreativnost, mada malo konfuzno. Saradnici ne razumeju tačno šta vi želite. LJUBAV: Oni koji su sami uživaće u svojoj slobodi, da nikome ne moraju polagati račune. ZDRAVLJE: Ruke, ramena napeta.

BLIZANCI

POSAO: Blizanci prve dekade konačno mogu krenuti u konkretne poslovne razgovore. Do sada je sve teklo teško i usporeno. LJUBAV: Partner pokušava da uspostavi komunikaciju sa vama. Vi se osećate potpuno rasterećeno. ZDRAVLJE: Posetite stomatologa.

RAK

POSAO: Često se vezujete za osobe sa kojima radite. U ovom trenutku potrebno je biti pragmatičar. LJUBAV: Emotivni stres možete doživeti ukoliko ste neko ko stalno traži podršku partnera. ZDRAVLJE: Strahovi vas obuzimaju.

LAV

POSAO: Nije potrebno da se previše emotivno vezujete za saradnike sa kojima ste u poslu duži period. Novac vam je važan, ali za dalje ulaganje. LJUBAV: Vaše emocije će biti probuđene od strane stare ljubavi, ili je to prijatelj koji vam se uvek dopadao. ZDRAVLJE: Koristite pozitivnu tehniku reiki za isceljenje.

DEVICA

POSAO: Dovoljno ste jaki da svaki posao iznesete bez agresivnih metoda. Saradnja na poslu sa Ovnom i Jarcem. LJUBAV: Imaćete priliku da svoju emociju doterate na nivo zaljubljenosti, otvorenim pokazivanjem ljubavi partneru, što se retko dešava. ZDRAVLJE: Druga dekada ovog znaka pati od nervoze i lošeg varenja.

VAGA

POSAO: Ovaj dan vam počinje bolje od prethodnog. Puni ste optimizma. Rešavate sva poslovna pitanja sa lakoćom. LJUBAV: Najbolji recept za ljubav je iskrena emocija. Danas je vi imate. ZDRAVLJE: Vage vole sport.

ŠKORPIJA

POSAO: Verujete ljudima koji su oko vas. Saradnja u inostranstvu sa Bikom ili Jarcem. LJUBAV: Ukoliko ste žena Škorpija, imaćete dan za raspravu sa partnerom. Muška Škorpija se sklanja od svih problema. ZDRAVLJE: Ako preterate u poslu, imaćete problem sa kičmom.

STRELAC

POSAO: Drugi vole da rade sa vama. Zašto? Zato što ste odličan menadžer, privlačite novac i publiku. LJUBAV: Imate predispoziciju za rad sa voljenom osobom. Ako se bavite muzikom ili prodajom retkih predmeta, možete očekivati dobru zaradu. ZDRAVLJE: Potrebna je detoksikacija organizma.

JARAC

POSAO: Preterana briga o drugima, o saradnicima koji nisu previše vredni, vas može dovesti u lošu poslovnu situaciju. LJUBAV: Ukoliko ste u braku ili vezi partner može biti osetljiv u predelu stomaka ili grudi. Slobodni Jarčevi imaju poznanstvo sa Bikom ili Ribama. ZDRAVLJE: Jarac je snažan znak koji je izdržljiv.

VODOLIJA

POSAO: Imate finansijsko iznenađenje. Saradnja sa znakovima poput Škorpije, Vodolije ili Strelca je povoljna za dobar posao. LJUBAV: Imate jaku intimnu energiju, to će vas pogurati da budete aktivniji u detekciji partnera koji može odgovoriti na vaše zahteve. ZDRAVLJE: Zdravlje popravljate raspoloženjem.

RIBE

POSAO: Ne razmišljajte previše, već se pokrenite za novi posao koji vas čeka odavno. LJUBAV: Sami ste i nije vam prijatno. Imate želju da pored sebe privučete jednu žestoku Vodoliju. ZDRAVLJE: Rasejanost, uspavanost. Manjak energije vam neće pomoći da ojačate.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna