OVAN

POSAO: Otvoreni ste za svaki razgovor koji nudi rešenje. Strasti su se stišale. LJUBAV: Društvo će vam praviti prijatelji. Lepa zabava. Oni koji su u vezi žele avanturu.  ZDRAVLJE: Manji bolovi u mišićima.

BIK

POSAO: Mozak vam daje signale da bi trebalo malo spustiti loptu. Posao je uhvatio ritam, dobro se kotira. LJUBAV: Večeras imate puno prijatelja društvo muzika, lep provod. Ne razmišljate o ljubavi previše.  ZDRAVLJE: Plivajte, bazen će vas preporoditi.

BLIZANCI

POSAO: Atmosfera na radnom mestu malo popušta. Svi su druželjubivi. Prijatno je raditi bez nervoze.  LJUBAV: Planirate putovanje sa partnerom. Kraći put je pred vama. Zajedničko putovnje donosi boljitak.  ZDRAVLJE:Više šetnje na svežem vazduhu. Unos tečnosti.

RAK

POSAO: Posao baš ide lepo. Kad je atmosfera opuštena i prijateljska svi mogu da izvršavaju zadatke.  LJUBAV: Poznanstvo sa osobom iz inostranstva. Moguć kraći put sa prijateljima.  ZDRAVLJE: Brzi životni tempo nameće i fast food. Proverite krvnu sliku.

LAV

POSAO: Verujete samo onim saradnicima koji su bili uz vas kada je najteže.  LJUBAV: Slobodan Lav neće propustiti susret pun romantike sa jednim Bikom. Iako ste različiti spaja vas strast.  ZDRAVLJE: Ne razmišljate o lošem životu. To vam jača samopouzdanje samim tim i zdravlje.

DEVICA

POSAO: Ako ste neko ko radi u modnoj industriji, onda ćete sigurno imati mnogo posla. Svi čekaju na vas.  LJUBAV: Usamljene Device žele da otputuju negde i tamo potraže sreću u ljubavi.  ZDRAVLJE: Ne preterujte sa slatkišima.

VAGA

POSAO: Vaše trenutno stanje je da pomalo padate, postajete lenji i razmaženi kada je posao u pitanju. LJUBAV: Kao ni za posao tako ni za ljubav niste preterano zainteresovani. Sem onih Vaga koji već imaju stalnog partnera. ZDRAVLJE: Osećaj tromosti.

ŠKORPIJA

POSAO: Ako ste žena Škorpija onda uspeh na radnom mestu, ako ste muškarac, pazite na komunikaciju sa saradnicima.  LJUBAV: Bitna vam je vernost. Mada, vaš partner ima jaku finansijsku pozadinu, to vas čini stabilnim.  ZDRAVLJE: Sklonost urinarnim infekcijama.

STRELAC

POSAO: Kao i uvek razmišljate o putovanjima i poslovima koji vas vezuju tamo negde.  Ali ipak ostajete tu gde ste, bar danas.  LJUBAV: Duži period ste sa osobom koja ima veliku emociju prema vama. Znate biti povremeno nezahvalni. Potrebna vam je promena.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

JARAC

POSAO: Uvek ste spremni na rad. Imate dobar dan za nova ulaganja.  LJUBAV: Ne osećate da ste usamljeni ali neki oblik melanholije imate. Potrebno vam je prijateljsko društvo više neko emotivno.  ZDRAVLJE: Često patite od lenjosti i manjak kretanje. Morate da se pokrenete kroz fizičke vežbe.

VODOLIJA

POSAO: Dobar početak dana, raspoloženi ste za neka nova istraživanja. Imate nervozu da li će sve uspeti. Ako radite sami sve će biti pod kontrolom.  LJUBAV: Danas je dobar dan za ljubavnu sreću. Imaćete novo poznanstvo.  ZDRAVLJE: Možete imati upalu grla. Koristite meleme aloe vere.

RIBE

POSAO: Bolji dan za posao i saradnju sa stranim investitorima. Potrebna saradnja sa Strelcem ili Vagom. Oni odgovaraju vašim kriterijumima kreativnosti i idejama.  LJUBAV: Verovatno ste zaljubljeni u dve osobe pa niste u mogućnosti da se odlučite za pravu.  ZDRAVLJE: Okrenite se sebi i novim emocijama imaćete jače zdravlje.

Tekst: Lepa&Srećna