Dnevni horoskop za 20. jul 2023. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Birate saradnike sa kojima želite početi novi biznis. Vi ste previše opušteni. Oprez LJUBAV: Vodolija vam neda mira nikako . Pokušavate da je izbegnete ali ona je uvek tu negde oko vas. ZDRAVLJE: Radite vežbe. Lagani trening.

BIK

POSAO: Rad sa decom, udruženja, manji kolektivi imaće pune ruke posle. Pozitivne situacije im otvaraju nove ideje . Za one koji polažu ispit neće biti lako. LJUBAV: Neki razmišljaju o roditeljstvu. Dvoume se, nisu dovoljno upućeni. ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

BLIZANCI

POSAO: Posao vam je na prvom mestu. Svu snagu usmeravate rešavnju zadataka. Volite svoj posao i to svima pokazujete. LJUBAV: Strast vam je dosta važna danas. Partner mora pokazati strast ukoliko želi baš vas. ZDRAVLJE: Odlično. Baš ste zadovoljni.

RAK

POSAO: Razgovor sa poslovnim saradnicima mogu poći naopaku ukoliko vi nedopustite da i oni kažu svoje predloge. LJUBAV: Posle dužeg vremena vaša porodica je zajedno. ZDRAVLJE: Osećate manjak energije. Malo ste lenji.

LAV

POSAO: Novac vam dolazi preko ženske osobe rođene u znaku Device. Vaša podsvest vas vodi na pravi put zarade. LJUBAV: Partner je neko ko ima emotivnu povezanost sa materijalnim. Podrška neće izostati. ZDRAVLJE: Ne unosite puno masti u svoj organizam.

DEVICA

POSAO: Instiktivno znate da saradnja sa zemljanim znacima može uroditi plodom. Bavite se delatnostima vezani za manuelni rad. LJUBAV: Ponašate se pomalo narcisoidno ili držite partnera na emotivnom postu. ZDRAVLJE: Stomak ili bol u vratu vam mogu napraviti problem.

VAGA

POSAO: Imate dobar dan da zaradite na poslovima nekretnina, podaju hemijskih preparata ili medicinske opreme. LJUBAV: Emotivno se vezujete za Škorpiju koja može da vam stvori psihološke krize i starhove. ZDRAVLJE: Donji deo tela osetljiv.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate dobre, jake i moćne prijatelje. Jedna Devica je neko ko će vas povezati sa svim bitnim osobama za dalje poslovanje. LJUBAV: Iako niste u fazi zaljubljivanja, morate sebi da priuštite malo odmora i prepuštanju emocijama. ZDRAVLJE: Debelo crevo osetljivo.

STRELAC

POSAO: Velika odgovornost vas čeka tokom dana. Morate da pokažete hrabrost i optimizam kojim vladate. LJUBAV: Većina pripadnika vašeg znaka poželeće da pobegne iz kuće. Potrebna vam je sloboda. ZDRAVLJE: Gojaznost je problem.

JARAC

POSAO: Biće novca i više od očekivanog. Često ste izloženi trošenju koje vam nije potrebno. Čuvajte novac za dalje ulaganje od jeseni. LJUBAV: Osoba koju poznajete možda je prijatelj ili saradnik ali postoji mogućnost da vam postane partner. ZDRAVLJE: Odmarajte se, jačajte imuno-sistem.

VODOLIJA

POSAO: Posao koji radite zahteva stalno iscrpljivanje. Morate da se okrenete lakšim putem do zarade. LJUBAV: Pokušajte da se izdvojite iz okruženja koje vam smeta. Vodolije u braku imaju problem sa članom familije. ZDRAVLJE: Negativne emocije smirujte šetnjom, sportom, yogom, masažom...

RIBE

POSAO: Sarađujte danas sa Lavom jer vas on jedino može razumeti priuštiti da zaradite više od očekivanog. LJUBAV: Oni koji su u braku, vezi imaju planove vezane za put, koji je opet povezan sa nekim oblikom posla. ZDRAVLJE: Preterane vrućine vam stvaraju umor, nemir.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna