OVAN

POSAO: Kad se sve stavi na papir sa stavkama odmah je lakše razmišljati šta dalje. Imate na umu nove ideje.  LJUBAV: Večeras pišete ljubavni dnevnik. Želite da ispucate sva osećanja.  ZDRAVLJE: Raspoloženi ste . 

BIK

POSAO:Svi koji su bili vredni biće i nagrađeni, jedino što neće dobiti novac kao bonus nego lepu reč hvale.  LJUBAV: Analizirate dešavanja u porodici. Prijemni testovi zadaju malo više briga i glavobolja.  ZDRAVLJE: Čaj od nane za miran san.

BLIZANCI

POSAO: Još uvek vas prati dobra energija na ovom polju ali vi kalkulišete. Ne dozvolite da prođe vreme za ostvaranje ciljeva.  LJUBAV: Prijatelji su vam prioritet. Sa njima provodite dane. ZDRAVLJE: Nemate većih tegoba, ali višak energije je u vama i to vas izbacuje iz ravnoteže.

RAK

POSAO: Danas bi dan mogao biti uspešan dan ukoliko se vi potrudite da to i sprovedete.  LJUBAV: Kritikujete porodicu decu partnera. Ali nije problem u njima nego u vama. Problemima opterećujete ukućane.   ZDRAVLJE: Smanjite unos hrane. Višak kilograma vas frustrira.

LAV

POSAO: Nemate elana za početak novog posla. Pokrenite se.  LJUBAV: Partner je jači od vas. Vašem egu to ne prija. Pokušajte da nađete kompromis.  ZDRAVLJE: Pokušajte da volite i druge oko vas. 

DEVICA

POSAO: Pratite šta se dešava u vašem okruženju. Imate jaku intuiciju za dobra ili loš posao.  LJUBAV: Device koje su same tragaju za novom ljubavlju.  ZDRAVLJE: Obratite pažnju na alergijski kašalj.

VAGA

POSAO: Bolji dan za novi početak. Imate poverenje u sebe i svoje kvalitete.  LJUBAV: Morate da se suočite sa činjenicom da vam je partner neko ko vas često odvaja od vaših iluzija.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate jer ste fizički jaki i stabilni.

ŠKORPIJA

POSAO: Za ostvarene rezultate sami ste zaslužni. Uložili ste veliki trud i ubirate plodove svog rada.  LJUBAV: Veza u kojoj se nalazite je u ekspanziji. Pojačane emocije čine vas jakim i stabilnim. ZDRAVLJE: Trenirajte, krećite se više.

STRELAC

POSAO: Spremni ste za svaki posao koji vam donosi duhovnu atisfakciju. Ne razmišljate toliko o novcu.  LJUBAV: Partner koji je sa vama mora da poznaje pravila građanskog ponašanja. Visoko cenite moral.  ZDRAVLJE: Problem sa kukovima.

JARAC

POSAO: Spremate se za novi projekat koji zahteva odlazak u inostransvo. Saradnja sa osobom iz znaka Vodolija.  LJUBAV: Današnji dan je dobar za zabavu pa čak i za one Jarčeve koji često provode slobodno vreme u domu.  ZDRAVLJE: Obratite pažnju na gornje ekstremitete.

VODOLIJA

POSAO: Hiperaktivni ste u poslu koji radite. Saradnici mogu da vas isprate.  LJUBAV: Emotivno ste zadovoljni i nastojte da ostanete dosledni svojim željama i potrebama.  ZDRAVLJE: Alergijski kašalj.

RIBE

POSAO: Promovišete svoj rad na nekom javnom skupu. Imaćete dobru zaradu od tog posla.  LJUBAV: Veza sa Lavom ili Bikom vas može dovesti u stanje frustracije, potreban vam je neko nežniji.  ZDRAVLJE: Prehlada.