Dnevni horoskop za 18. jun 2023. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN
POSAO:
Za sve umetnike, povoljan dan. Posebno ako ste slikar ili muzičar, prepustite se emocijama u naletu inspiracije. Novac zarađujete brzo i lako. LJUBAV: Slobodni Ovnovi moraju biti u nekom velikom društvu da bi upoznali nekog. Taj neko je Vaga u znaku. ZDRAVLJE: Optimizam vas dovodi u dobro stanje.

BIK
POSAO: Očekujete pomoć jedne osobe iz inostranstva. Potražite je preko drugog Bika ili Raka, jer baš oni imaju ideju kako da uveličaju zaradu. LJUBAV: Partner je neko ko vas danas usmerava kuda da idete. Prepustili ste mu se u potpunosti. Verujte više, bez rezerve. ZDRAVLJE: Osteljiv donji deo tela .

BLIZANCI

POSAO: Saradnja sa Devicom ili Vagom avanturistom koji može da vas uvede u svet dobrog posla. Uspećete ako poslušate savete. LJUBAV: Racionalni ste kada je ljubavi i emocije u pitanju. Tako ne možete da osvojite osobu koja vam se dopada. Predajte se bez rezerve. ZDRAVLJE: Smanjite pušenje.

RAK
POSAO: Izuzetno ste vredni, radni i voljni da svakome izađete u susret. Uspeh imate pored Bika ili Strelca. LJUBAV: Odmorite se malo od prevelike ljubavi. Vaše emocije su uvek spremne da pruže najbolje. Neka se partner trudi više od vas, zaslužujete to. ZDRAVLJE: Osećaj melanholije

LAV
POSAO: Zaista spremni da budete neko ko je predvodnik velike grupe. Vi ste zvezda ali sada je potrebno da pokažete i znanje. Tu blistate. LJUBAV: Niste sigurni da li da priđete jednom Raku ili će on vama. Po iskustvu bolje vi preduzmite akciju. ZDRAVLJE: Višak energije trošite na poslu.

DEVICA
POSAO: Imate saradnike koji vam pomažu. Veći priliv novca očekujte tokom dana a saradnju, nove poslove, projekte gradite sa Bikom. LJUBAV: Osećate se dobro u društvu jednog Jarca. Volite da izlazite sa partnerom, posebno ako vam predloži luksuzna mesta. ZDRAVLJE: Dobro ste, ne razmišljajte negativno.

VAGA
POSAO: Opreznost u radu s ljudima nije na odmet. Rešavanje neugodnog problema može vam doneti dobit. Suočite se sa istinom, tu ste moćni da rešite svaki problem. LJUBAV: Provodite vreme sa voljenom osobom. Najbolje se osećate u dvoje, samoću nikako ne podnosite. ZDRAVLJE: Vitamini su vam potrebni.

ŠKORPIJA
POSAO: Na koji način prići konkurenciji, kako ih preteći, razmišljate o tome. Mislite da su nepobedivi. LJUBAV: Izbegavajte svađu, nikako da se usaglasite. Partner ima jednu želju vi drugu. Slobodna Škorpija uživa sama. ZDRAVLJE: Umorni ste.

STRELAC
POSAO: Uzmite sve saradnike sa kojima ste ranije radili. Oni ionako nisu spremni da se sami organizuju. Vi ste vrhunski menadžer. LJUBAV: Nije prijatno biti vaš partner danas. Milo za drago. Danas prebacujete partneru neke stare svađe. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC
POSAO: Ne radite sebi ono što ne volite. Borite se za posao koji vam zaista pripada a to je biti vođa novog projekta.
LJUBAV: Iskrenost je jedna od vaših najvažnijih osobina. Volite stabilnost, ljubav koja spaja dve duše. ZDRAVLJE: Isceljenje kroz meditaciju.

VODOLIJA
POSAO: Novac vam je bitan danas. Provocirate ljude da vam zavide. Previše ste jaki, ne navlačite na sebe lošu energiju. LJUBAV: Sa Vagama i Škorpijama strasna veza. Sa Bikom ili Ovnom brak. ZDRAVLJE: Napetost, nervoza, često nesanica.

RIBE
POSAO: Verujte u pozitivnu silu koja vas vodi do dobrih poslova. Mislite da ste bez posla ali ćete iznenada dobiti ponudu koja će vas usrećiti više nego što mislite. LJUBAV: Lepo vreme vas ponese, sanjalački ste nastrojeni. Sanjate ljubav pored mora. Šetajte što više, tu ćete naći srodnu dušu. ZDRAVLJE: Brinete o deci ili starima.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna