OVAN

POSAO: Kontrološite izjave u prisustvu osoba koje nisu pouzdane. Oni mogu da vam naprave više problema. Budete spremni da se odbranite u svakom trenutku. LJUBAV: Budite neposredni. Nove mogućnosti na polju poznanstva. Morate da se okrenete sebi i svojim novim idejama. ZDRAVLJE: Malo osećate bol u nogama, ali ništa bitno.

BIK

POSAO: Koliko budete prilagodljivi, toliko će zavisiti i uspeh u onome u čemu dominirate, radite. Pokušajte da nađete zajednički jezik.  LJUBAV: Vrlo ste uticajni. To oseća i osoba koja je sa vama, ali nemojte da to precenjujete.  ZDRAVLJE: Nemate većih problema.

BLIZANCI

POSAO: Ne budite brzopleti, ishitreni. Morate da vodite računa kada je u pitanju neka komunikacija.  LJUBAV: Možete biti preterano kritički nastrojeni prema partneru, čak i grubi u nekom trenutku. Mislite na budućnost.  ZDRAVLJE: Povedite računa o infekcijama, nosa, pluća, grla.

RAK

POSAO: Pristajete na kompromis, ali to nije garancija da ćete uspeti u onome što ste naumili. Pokušajte da ponovo komunicirate sa saradnicima.  LJUBAV:Jedna osoba je vama nedostižna. Mada, često volite da tražite ono što vam negde ni ne pripada.  ZDRAVLJE: Kontrolišite pritisak.

LAV

POSAO: Nije momenat za donošenje važnih odluka. Potrebne su vam informacije. One su najvažnije u svakom poslu.  LJUBAV: Budite suptilniji ukoliko želite da se dopadnete jednoj osobi iz vašeg okruženja. Ona je svakako neko za koga treba da budete uporni.  ZDRAVLJE: Mislite na svoje mišiće.

DEVICA

POSAO: Niste se postavili korektno prema jednom saradniku. To može da vam bude otežanje u daljem radu i saradnji.  LJUBAV: Budite direktni prema voljenoj osobi. Ne postavljajte suvišna pitanja, već kažite ono što mislite, tako ćete bolje funkcionisati.  ZDRAVLJE: Čuvajte se padova.

VAGA

POSAO: Potražite nekog od prijatelja. To su sigurni saradnici. Vaši planovi su i planovi onih koji rade sa vama.  LJUBAV: Voljena osoba je otvorena i očekuje od vas isto. Budite neko ko poklanja veliku pažnju.  ZDRAVLJE: Obratite pažnju na stopala.

ŠKORPIJA

POSAO: Priželjkujete da vam se nešto novo desi. Mada će neko od saradnika da vam pokvari planove, ali ne dozvolite da to dobije velike razmere.  LJUBAV: Dobar dan za sve one koji su u braku. Veliku pažnju imate voljene osobe. Srećni ste danas.  ZDRAVLJE: Manji problem sa debelim crevom.

STRELAC

POSAO: Nikako ne budite zlonamerni ili koristoljubivi prema saradnicima. To je sigurno put kojim treba da idete, jer ćete biti cenjeniji i više novca zaraditi. LJUBAV: Potrebno vam je da budete opušteni u vezi u kojoj se nalazite. Imate sve predispozicije da vaša veza uspe, čak bude i brak.  ZDRAVLJE: Kašljete zbog alergije.

JARAC

POSAO: Sve sami radite. To je najbolje. Vaša strategija je najbolja, nema zamene. Sve što naumite, to ostvarite.  LJUBAV: Potrudite se više oko voljene osobe. Zapravo taj neko ko vam se sviđa ni on sam ne zna kako da se postavi.  ZDRAVLJE: Više tečnosti unosite u organizam.

VODOLIJA

POSAO: Imate važne obaveze koje morate da odradite danas. Ne ostavljajte za sutra, jer Vodolija je znak budućnosti, nikako prošlosti. Zato budite brzi.  LJUBAV: Možete biti sarkastični. Imajte na umu da pazite kako se ophodite prema voljenom biću, bilo bi dobro da razmišljate o tome.  ZDRAVLJE: Latentna nervoza.

RIBE

POSAO: Budite aktivniji danas. Potrebno je da se više bavite svojim poslom i kreativnošću nego što razmišljate o drugima i njihovim idejama poslovanja.  LJUBAV: Ukoliko ste u vezi sa Bikom ili Jarcem morate da istrpite njihovu snagu. Nekada su preteški za vas.  ZDRAVLJE: Umorni ste.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna