OVAN

POSAO: Negujte svoj romantičan duh. Pomoći će vam u današnjem danu da izrazite sve svoje umetničke talente.   LJUBAV: Dobro se osećate u društvu jedne lepe Vage. Volite kada ste okruženi finim stvarima, preko ambijenta do ljudi.  ZDRAVLJE: Izađite napolje. Potreban vam je dobar provod.

BIK

POSAO: Imate osećaj da vam sve smeta. Previše brinete o nekim nebitnim detaljima.  LJUBAV: Pratite svoje srce i sve će biti u redu. Veza sa Rakom će vam sigurno doneti ono što želite a to je sigurnost doma i porodice.  ZDRAVLJE: Pratite rad svog organizma. Sami znate šta vam treba.

BLIZANCI

POSAO: Odličan za sve. Kao da se sve kockice same uklapaju. Pravite odličan poslovni dil sa jednim Škorpionom. Biće novca.   LJUBAV: Srce, duša, um su u skladu, savršenom. Bićete u prilici da se okrenete harmoničnom odnosu sa voljenim bićem.  ZDRAVLJE: Čuvajte se većih glavobolja.

RAK

POSAO: Poslovno ste opterećeni. Zaboravljate na sve važne stvari. Kada je poslovni sastanak, kada i kome da se javite…  LJUBAV: Emocije su vam toliko izmešane u glavi da ne možete jasno ni da razmišljate. Pokušajte da vam neko blizak pomogne.  ZDRAVLJE: Opuštajte se što više uz muziku, to vam posebno prija.

LAV

POSAO: Dobro razmišljajte. Imate dobru priliku da zablistate na jednom novom projektu. Dosta novca može da se zaradi.  LJUBAV: Vi ste neko ko sebe ceni, posebno lepotu, šarm, eleganciju. Zbog toga imate veoma uspeha u ljubavi i zavođenja. Veče provedite u društvu.  ZDRAVLJE: Odlično se osećate.

DEVICA

POSAO: Pre svakog potpisivanja dobro pročitajte svaki dokument. Ukoliko niste završili neka pravna pitanja, vreme je da to uradite.  LJUBAV: Niste raspoloženi za neku veću romansu. Možda ste preumorni, možda se previše dajete prijateljima i njihovim problemima.  ZDRAVLJE: Čuvajte stomak.

VAGA

POSAO: Menjate raspoloženje često. To se ne dopada vašim saradnicima, posebno ako je u tom timu jedan Škorpion koji neprestalno voli da zna sve u napred. To vas nervira.  LJUBAV: Sa partnerom imate bolji odnos. Niste napeti niti nervozni. To je polje gde ste najstabilniji.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

ŠKORPIJA

POSAO: Dobar posao sa Strelcem. Samo vam je novac bitan. Ali bar znate na čemu ste.  LJUBAV: Ambiciozne namere imate prema jednom Biku. Vi ste veza koja mora da uspe. Problem je u tome što ste oboje previše gordi, tašti. Morate da se smirite i odredite prave mere.   ZDRAVLJE: Brinete o svojim bubrezima.

STRELAC

POSAO: Dramatična situacija danas. Mislite da ćete sve rešiti finim razgovorom. Ali nije tako. Biće napeto, posebno ako se umeša i neki Ovan koji je težak i zahtevan.   LJUBAV: Partner vam veruje, to je najvažnije. Slobodi Strelčevi mogu da budu u zagrljaju jednog Raka.  ZDRAVLJE: Čuvajte vene.

JARAC

POSAO: Potrebna vam je disciplina. Malo ste popustili. Nije tipično da jedan Jarac bude tako neorganizovan. Biće bolje, verujte u sebe.  LJUBAV: Lepo je videti vas da ste srećni i zadovoljni. Ako ste sami onda poznanstvo sa Vodolijom koja će vam pokazati put "slobode".   ZDRAVLJE: Čuvajte zube.

VODOLIJA

POSAO: Odličan dan za vas. Možete lep posao da napravite sa inostranstvom i da zaradite. Saradnja sa Bikom ili drugom Vodolijom.  LJUBAV: Privlačite ljude oko sebe. Odličan ste zabavljač, neko koga je lepo imati u društvu. Srećni su oni kojima ste vi prijatelj.  ZDRAVLJE: Možete imati problem sa pritiskom.

RIBE

POSAO: Teži dan nego obično vam predstoji. Nije ništa neobično ili strašno ali potrudite se da napravite dobar odnos sa Ovnovima ili Bikovima.  LJUBAV: Nemate otežanje na polju ljubavi. Srećni ste i sve će biti odlično. Dobar odnos sa Vagom.   ZDRAVLJE: Mnogo ste nervozni zbog posla koji radite.