Dnevni horoskop za 3. maj 2023. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Ovnovi prve dekade osećaju napetost. Izbegavajte konflikt sa kolegama. Osećate da će biti burno. LJUBAV: Moguće je da saznate nešto o osobi koja vam se sviđa, što vam se neće dopasti. ZDRAVLJE: Možete dobiti virus.

BIK

POSAO: Mnogi vam zavide na postignutom uspehu. Sposobni ste za razne delatnosti. LJUBAV: Danas osećate lepotu, ljubav. Možete da se pohvalite da uživate simpatije suprotnog pola.ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI

POSAO: Nemate problem da stignete sve što morate danas da završite. LJUBAV: Mogući gosti koji nisu poželjni. Volite kućnu atmosferu. ZDRAVLJE: Bolovi u nogama ili rukama.

RAK

POSAO: Budite hrabri i isterajte svoj stav do kraja. Danas dolazi do situacije u kojoj ćete se suprotstaviti mnogima iz okruženja. LJUBAV: Osećate se napušteno i tužno. Razvedrite se, jer posle kiše uvek grane sunce. ZDRAVLJE: Imate problem sa crevima.

LAV

POSAO: Spustite svoj ego. Ne morate uvek da stavite do znanja da ste gazda. LJUBAV: U vezi je nastupila monotonija. Slobodni Lavovi neka se strpe za bolje dane.ZDRAVLJE: Odlično.

DEVICA

POSAO: Budite ponosni na sebe. Potrudite se da opravdate postignuto u budućnosti.LJUBAV: Neko je odavno bacio oko na vas. Liči da je neka Vodolija. ZDRAVLJE: Dosta dobro.

VAGA

POSAO: Postoji mogućnost za konflikt među saradnicima. Nemojte uvek da se mešate i da pokušavate da pomirite zaraćene strane. Imate preča posla. LJUBAV: Za one koji su u tajnoj vezi zahlađenje odnosa. Slobodni će biti uzdrmani jednim Bikom koji ih duži period priželjkuje. ZDRAVLJE: Problemi sa zubima.

ŠKORPIJA

POSAO: Ozbiljno ste shvatili svoje zadatke, šefovi su zadovoljni vašim naporima.LJUBAV: Na ljubavnom planu stvari se komplikuju. Intirigira vas osoba u znaku Ovna. ZDRAVLJE: Opustite se malo.

STRELAC

POSAO: Mnogo pohvala, a malo obaveza. Vi znate da uživate. Sve vam je lakše. LJUBAV: I dalje se vodite idejom 'što više to bolje'. Avanturistički duh vam je naglašen.ZDRAVLJE: Nema problema.

JARAC

POSAO: U nekim trenucima vam se čini da stvari propadaju. Onda naglo dolazi do poboljšanja. Situacija na poslu je promenljiva. LJUBAV: Već duže vreme vlada monotonija u vašem donosu. Ovaj put čekate da partner poradi na vezi. ZDRAVLJE: Vrtoglavica.

VODOLIJA

POSAO: Lav već duže vreme pokušava da nametne svoj način rada. Praviće problem. LJUBAV: Pozovite na sastanak osobu u znaku Bik koja vam privlači pažnju.ZDRAVLJE: Nervoza.

RIBE

POSAO: Planirate da tražite povišicu. Radite za malo novca. Ta situacija je počela da vas nervira. LJUBAV: Sedite na dve stolice. Vodite računa da vam ne bude naporno. ZDRAVLJE: Kijavica.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna